Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Sou krásně nízký a široký, navíc koukám že zastřižený... já bych je vklidu ještě chvíli nechal až se ukáže jak budou větve sílit. Ty nejslabší bych pak s každý kytky ufik. A teprv pak nasadil síť a zbylejma větvema začal "vyplejtat" a rovnou přepnul aby to zas nebylo moc nad sítí... záleží od modelu, ale po přepnutí ještě poletí nahoru.
My potřebovala promluviti si zblízka s malá hojivá bylinka. Ať svět prolétáva se kolem okolo. - Sulik
Bezva...ještě jsem si říkal,jestli je na pár dní neohnout a neprivazat vrcholky k zemi...Koukal jsem,že to občas někdo dělá a že pak vzrostou více boční větve. Na druhou stranu nevím, jestli je to třeba, už teď jsou kytky docela široké a vyplňují většinu plochy v boxu
Super, díky moc za rady. Včera jsem objednal červenou CFL 250W, hnojivo na květ a pro jistotu nějaký půlměsíce na případné ohýbání. A síť jsem si vyrobil, mám ji připravenou. Ale ještě to chvíli tedy nechám porůst, pak dám síť a rovnou prepnu na květ.
Pro ilustraci přidávám teď vyfocený pohled na akutalní výšku květin vs. výšku boxu
Tak dneska jsem vyndal kytky na chvilku ven na proplach čistou vodou...Jsou trochu výškově nevyrovnaně, tak jsem je v boxu trochu promíchal, snad se to srovná
Tak pokračujeme dál...už pomalu zaplétám vrcholky do sítě, jak mi prorůstají zkrz. Jen na pár starších a větších listech, snad dvou z celého pěstu, se objevilo takové zvláštní světlé žíhání...viz poslední foto...nevěděl by někdo,co to může značit? Díky moc!
Na tohle jsem koukal už dřív samozřejmě, ale moc moudřejší z toho nejsem... vyfocený list už skoro úplně odumřel a zda se mi, že se to začíná objevovat na některých mladých listech