Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Diky vsem za cenne rady. Jeste me napadlo vodu ze zasobniku vycerpavat externim filtrem ktery by byl mimo stan. A ten filtr mit treba v kyblu a s ledem kvuli ochlazeni roztoku a vracet zpet. Udelat takovy uzavreny okruh s chlazenim. Sice jebarna ale mohlo by to fungovat. Nebo bude lepsi pockat?
uvazuj ze pestujes hydroponicky nebo aeroponicky a kazda zmena teploty hodne stresuje rostliny uz tak je mas dojebane dalsi stresy nedoporucuji to bych radsi je vyhodil a jestli opravdu chces ochlazovat roztok tak bych to volil postupne po 1stupni a ne ze mas roztok 26 a bac a mas najednou 22 to je totalni sok a otazka bude lepsi pockat kazdopadne bych pockal
Tak je to pohodlnejsi pockat. Kdo vi jak by to dopadlo. Hold jsem zase o neco chytrejsi. Skoda te snahy. Dam jim jeden den noc a vymenim vodu a uvidim. Pokud nebude znat sebemensi znamka zlepseni tak to odpiskam a pockam na vhodnejsi podminky.
a za dalsi proc tmu ja bych to dal prave na opak 24hod svetlo pak nastavit periodu a jedeme dale jinak kytky pri spanku nic nedelaji to samy jako ty oni potrebujou rust ne spat
Kcb mi radil dat jim tmu a vymenit vodu. A jeho pesty jsou velmi inspirativni. I diky nemu jsem presel na amazon. Tak proto jsem uvazoval, ze to tak udelam. A ted mam zase dilema.
Pořiď si aspoň 30cm ventilátor, natoč ho na Amazon a ochladí se ti to (za předpokladu že budeš mít rozumě vyřešenou ventilaci).
Mít box někde v místnosti s tim, že vývod od boxu je do tý samý místnosti je celkem častá blbost co hodně lidí dělá a pak se diví, že maj teploty 28+ a to nejsou venku žádný extra vedra.
kcb: to sem ani nevěděl že starší verze neměli krytky, prošlo mi rukama desítky amazonů a všechny s červenejma krytkama
Flexa je vyvedena k oknu ale pokoj je na jihozapadni strane takze tam furt pece.ofuky mam dva 18cm. Ale kdyz je v mistnosti 26-28 tak mi odtah ani ofuky moc nepomahaji. Zapeklita situace.
Keene, kdyz rikam ze jsem stary pes, tak to neznamena ze se bavim o dobe rok, dva zpatky. Prvni mam od r.2006, menil jsem pouze rozvody a trysky a cerpadlo.
prvni fotka novy model, druha stary model,, lisi se jen vyrezy uprostred pro ty posrane krytky.
Sakrys, ted jsem ale proflaknul, ze i zatvrzely sodikovy oldskoolak zkousi LED )
Ahoj, tiež mi teplota roztoku robí naschvály (29 - 30C). Zoznamujem sa po novom s amazonom, nieje to až taký hukot na aký som bol zvyknutý z kcb-ho vlákien . Ono sa to podarí zdolať... . Na foto týždeň po zasadení, 250W hps. Hádžem PET do roztoku, efekt ničmoc. Aj ja bývam v paneláku, tak čakám až sa ochladí vonku.
kcb: Hmmm LEd ala Frynk, som zvedavý. JH pod pojazdom ako dopadol? Na vlákno si sa vysr... s prepáčením .
) tady je to fakt banda ignorantů, dvakrát tu napíšu, že stačí nasměrovat větší větrák na Amazon a je po problému a stejně tu pak někdo napíše, že tam hází zmražený petky a diví se, že to nepomáhá )) Tady nemá smysl cokoliv psát
samozřejmě ve chvíli, kdy prostor, z kterýho taháš vzduch do boxu, má 28-30 stupňů to nemá moc smysl žejo ....
nie niekto, ja tam hádžem petky, tiež čítam čo si napísal a vyskúšam to. Môj príspevok mal byť skôr o tom, že problém s teplotou roztoku má viacero ľudí. V paneláku duplom. Toť sio.