Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od demoneq Sakra, to je mi moc líto... já bych nevěděl co dělat asi bych se zbláznil přijít o takovýhle kytky stopro nějací feťáci nebo 15. letý haranti... člověk se o to celej rok stará a pak tohle..
TOHLE BY MI NEDALO SPÁT, TI CO TO VZALI SI ZASLOUŽÍ SMRT, NEJLÉPE POMALOU!
začít nechtama, kopání do ksichtu, do koulí, začít trhat vlasy zuby, stříhat do kůže a nejlépe postupně stahovat z kůže!
TAKZVANĚ POSTUPNÁ SKLIZEŇ ČLOVĚKA, a nejlépe bych je nechal i prorůst nějakým silným plevelem.
máš moc zajímavé myšlenky,hned bych se přidal k tomuto mučeníčku :-))) "zahrajeme si takovou hru "....furiane stěma čorkama mě to mrzi,příště jim tam dej aspoň desky s hřebíkama at to nemaji tak jednoduché,ale přeju at se to neopakuje samozdřejmě..
Záložní indoor řízek nechávám dojet co nejdéle, počasí tu je ideální na plíseň takže pořád hlídám.
Co říkáte na palice? Chtělo by to ještě aspoň týden.
Ahoj, jak píšeš, 7-10 dní pak se uvidí. Pokud teplota klesne na a pod 10 stupňů (což podle předpovědi počasí vypadá) stejně se tý kytce zpomalí procesy natolik, že zraje ještě pomaleji.
Kontroluj jí každý den a jakmile se objeví první chomáček nebo hnědej list, sekni ji.
Pojďte si zahrát karetní hru BANG ! online.
Z obalu filmu Evil Bong2 : "In 3-D If Your're Stoned !"
Tok mých myšlenek je rychlejší, než proud mých slov.
což 10 přes den... ale my tady máme v noci 2-3 stupně (a pěkný mlhy navíc, jednu noc nám tu i mrzlo, docela mě překvapilo když sem ráno musel škrabat sklo na autě)... a to už se ty procesy nezpomalujou ale téměř zastavujou. Takže já už bych na nic nečekal a kosil.
Ale je to každýho boj... jen muj názor. Jinak trichomy sem neviděl, ale takhle baj voko se mi to zdá ready.
My potřebovala promluviti si zblízka s malá hojivá bylinka. Ať svět prolétáva se kolem okolo. - Sulik
Takže dnes ráno proběhla částečná kosa kytky vpravo. Nechal jsem na ní jen nedozrálé spodní větve, jednu větší, byla nejvíc ve stínu.
Levou nechám dokud to půjde.
Dokosen zbytek. Plíseň žádná. Zkusím se dopátrat po genetice, řekl bych že do konce října by to dalo...strach z čórek, už se těším jak se v klidu vyspím.