Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Normálně standart. Trochu záleží samoz. na modelu, ale jinak je to klasika.
+/- Měsíc růst - svícení je permanentní 24h
Pak se změní na 12/12 až do konce, kytka začne kvést a dozraje, žádný problém.
Já pak ještě na konci na 2 dny zatemním permanentně a proplachuji ledovou vodu, po té nechám naopak pár dnů v kokosu zcela vyschnout a až pak kosa a sušení.
Vědomosti jsou měnou ve Vesmíru..Egyptský Bůh Thovt
Jj, to ja budu oparovat vodou. Jinak hnojiva mám svoje na out, tak budu i to hnojit tim. Růst 50ml chcanek na 2l vody a na květ zhnilej kapr, mliko, slepičí hovna+ zelenina.
No nevim..jestli Martine náhodou nepleteš Pajovi hlavu. 24h bych rozhodně nesvítil, max. 20, ale to je každýho věc. Pro mě je teda levná varianta 250w. Co stojí měsíční spotřeba 250w je k smíchu a daj se s tim už dělat i zázraky. Neříkám, že pod tou 11W led zázrak nemůže bejt. To jo, ale v podobě max. 15g za 3 měsíce...ztráta času akorát. Ale na naučení schvaluji.
Váchy 55, při fázi růstu svítím permanentně 24h. Nikdy jsem nezaznamenal nějaký protest ze zelené strany. Kytce to vůbec nevadí, je přeci chytrá, když se jí něco nelíbí, ozve se, což jistě sám víš. Když svítíš 20/4 ztrácíš 4 hodiny, což je za měsíc pěkná porce promrhaného světla.
Vědomosti jsou měnou ve Vesmíru..Egyptský Bůh Thovt
Jo tomu věřim... kytkám je nakonec celkem jedno z čeho ty živiny budou brát, hlavně že sou... ale jde spíš trošku o tvoje pohodlí a nakonec i tvejch sousedů... slepičince a mrtvej kapr to je indoor brutal smrádek.
Navíc těžko pořádně hledat ty správný koncentrace atp.. dvoumetrovej keř venku s hlínou ve volný zemi bude na různý vykyvy o dost odolnější než pár kousků indoor v květnících.
My potřebovala promluviti si zblízka s malá hojivá bylinka. Ať svět prolétáva se kolem okolo. - Sulik
taky dobrý... spousta fosforu a hořčíku. K tomu něco s dusíkem a je to...
třeba fishmix, tam je ho dost... je to teda taky smrádek, ale lepší než mrtvej kapr jo a ten fishmix jen na rustu. Nebo třeba Kalong grow, ten se prodává s práškovym guanem i v nějaký sadě mam pocit.
My potřebovala promluviti si zblízka s malá hojivá bylinka. Ať svět prolétáva se kolem okolo. - Sulik