Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Prosim te, a mam dat plnou palbu hnojiva na rust a k tomu primichat hnojivo na kvet? A nebo mam dat plnou palbu na kvet a primichat polovicni hnojivo na rust? Nebo jen uz na kvet? Diky
Jelikoz nemas uvedeny cim hnojis, nelze ti takto proadit. Cast hnojiv pouziva i rustovou slozku v kvetu. Treba biobiz to tak mel. A dusik je potreba az dokonce.
Zdar.hnoj rust a kvet ve stejnem pomeru do 3. Tydne po prepnuti.pak uz jen kvet slozkou. 600 watt prosviti tak nejak pul metra.vyhonky co jsou nize uz jen oslabuji rostlinu.pestu zdar
Zdar.hnoj rust a kvet ve stejnem pomeru do 3. Tydne po prepnuti.pak uz jen kvet slozkou. 600 watt prosviti tak nejak pul metra.vyhonky co jsou nize uz jen oslabuji rostlinu.pestu zdar
Zdravím všechny, dnes to bude 36. den (12/12), chtěl bych se zeptat, jelikož AK má dobu kvetení 53 - 63 dní, a mam koupený RIPEN, kde píší, že bych ho měl aktivovat 2 týdny před sklizní, kde ještě počítám po ripenu 2 týdny flushing, takže podle mých počtů, bych se měl už vykašlat na hnojky na květ a už jen zalévat ripene 2 týdny a pak flushing? Nebo se mám na ripen vykašlat a ještě 2 týdny dávam Terra grow od plagronu a pak jen flushing bez RIPENU? Co mi dá víc (myslím, větší šišky = víc gramů).. Děkuji za radu, doufám, že jsme to nenapsal moc zkomolené a pochopíte moji situaci.
A druhá věc.. venku na automatech se mi objevili malé mušky (možná mšice), nevíte jak se jich zbavit? Automaty už bych měl do týdně sklizet... díky