Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
sweet seeds taky maj datum na obalu... jinde sem si taky nevsim. Jinak tohle se da omezit nakupem primo od zdroje, tam by mely mit vzdy cerstvy seeds jak to toci porad. U ruznejch prodejcu nikdy nevis jak dlouho se jim to tam vali.
My potřebovala promluviti si zblízka s malá hojivá bylinka. Ať svět prolétáva se kolem okolo. - Sulik
Ze čtyř původních semínek nepřežilo ani jedno.
Další dvě,co jsem přihodil a klíčil na ubrousku už jedou.
Namíchal jsem trochu kořeňáku a growu (0,5ml/l) do odstáté vody a nechal nacucat ty Coco-Jiffy.Do nich jsem je pinzetou opatrně přendal a chytly se parádně.
Nakonec jsem objednal další Sativu:Outlaw®- feminizovaná semínka Dutch Passion
Díky za tip ale takhle mi to vyhovuje.Médium i květináče mám už nachystané.Doufám,že tu zítra budou konečně semena.V Pátek tu měly být.Budou opožděné ale zástřihem to srovnám a budou čtyři.
Tak Holky jsem musel přihnojit už druhým ml-litrem Grow+Root.
Příští zálivku root vysadím a přidám Activeru ad.
Nad třetím patrem je zaštípnu a trochu vyrovnám ten časový rozdíl od nového Outlawu,zbytek doladím ohýbáním.
Jediné co mě sere je,že nevím jistě která je Indika.Tu bych třeba ani stříhat nemusel.
Posádka:
velící důstojník - OG Kush - zatím neidentifikován
zdar, uprimne nechapu ze se na ty semena nevyseres (jste navic femky od DP), kdyz je tu tolik matkaru... podle me koupit rizky by byla levnejsi a rozumnejsi volba, ale rozmlouvat ti ty semena nebudu no, je to tvuj boj klicivost u DP je celkove dost mizerna u par jejich modelu, ale taky je mozny ze se ty semena valely dlouho nekde na sklade v nejaky seedbance a proto uz nevylezou... holt s tema semenama je to ruleta, zatimco u rezu bys vedel hned na cem jsi