Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Buenas noches, nějaká směs fotek pro oživení, jestli to teda někdo sledujete....
První z fotek je pokusem o panorama z prvního fleku...
Další je chutná, není nad to mít kytky obklopený hradbou ostružin, na hovno se tam leze, ale pak to stojí za to
Další je z cesty na druhej a třetí flek, letní romantika :P
No a na té poslední je vidět jak sem dneska načapal první otevřený pylový váčky od toho hulváta dvoumetrovýho! Je to chlapák, má dobrou stavbu....a v přírodě se nám to množí hlava nehlava ))
Sorry, ale mobilák debilák mě nenechá vložit panoramata ve správným pohledu...
Mějte se blaze!
Problémy s fórem? Nebo potřebujete jenom upravit své téma? Kdyby cokoliv pošlete -> PM <-
Vemenex, diky! Stromiska a našlapaný ostružiny jsou odměnou za ty našlapaný kiláky, ty woe ještě tak necelý dva měsíce. Uvidíme jestli to dotáhneme do konce...
Však ty už v klidu sklízíš ne?
Problémy s fórem? Nebo potřebujete jenom upravit své téma? Kdyby cokoliv pošlete -> PM <-
Ty jeden výtržníku koukej toho samce zabít a co nejdřív!
Semen ti dám co si řekneš, jen to nenech sprcat. Samce si usuš na mast už ted! Pak vole přijedu a místu palic budu koukat na semena? Ses zbláznil!!!
Já se kaju, já si nezasloužim
ušlechtilou konverzaci, zeleninu, mlíko
dál bejt spisovnej a vzornej
to by za mnou brzo sklaplo víko.
Původní příspěvek od Časlove Ty jeden výtržníku koukej toho samce zabít a co nejdřív!
Semen ti dám co si řekneš, jen to nenech sprcat. Samce si usuš na mast už ted! Pak vole přijedu a místu palic budu koukat na semena? Ses zbláznil!!!
Samec zařval, jak sem psal - máš na mě hroznej vliv uličníkos!
Ať to kvete/roste, zatím!
Growers, sorry že to tady flákám, později vysvětlím
Pár fotek z průběhu květu, holkám to moc sluší. Vystříhal sem trochu plísně z květů, počasí zatím přeje, tak čekám že většinu seknu max. do 10ti dnů. Nehnojím, nezalívám. Větve co se lámou pod tíhou palic jsem podepřel a vyvázal. První zástřihy už se suší.
Díky Časlavoj mám trochu víc jasno v genetice, první na fotce je Gorilla Glue #4 x Chemdog Ibl a nebo Gorilla Glue #4 x (East Coast Sour Diesel x Chemdog Ibl).
Druhá a třetí je prostě Mix of Seeds , pořád nemám šajnu....
Čtvrtá fotka je Leeroy OG x Face Off OG bx2
....a poslední Girl Scout Cookies Platinum.
Ať vám to nehnije a kvete co se do toho vejde
jak říká Raizer, u nás (konkrétně na kolínsku) teď přes tejden pršelo 5 dní ze 7dmi a ráno většinou kolem 7°C. v uterý ráno chcalo tak že sme nejeli na fasádu ale hlavně se mi zlomila nejlepší větev... taky se bojim plísňáků ale to ty asi moc ne co?))))) ale abych nemel jen hovadiny, máš to super. na to že nehnojíš a nezalejváš(to proč? na začátku pšstu si psal že jezdíš furt jak divej s plným báglem) jsou palice pěkný. sem zvědavej na sušinu)) kkkkk+
"cejtim vůni tý trávy, miluju to tak hrozně moc. nemůžete to strávit, ty stavy žerete radši koks."
Původní příspěvek od nikolajmorozov jak říká Raizer, u nás (konkrétně na kolínsku) teď přes tejden pršelo 5 dní ze 7dmi a ráno většinou kolem 7°C. v uterý ráno chcalo tak že sme nejeli na fasádu ale hlavně se mi zlomila nejlepší větev... taky se bojim plísňáků ale to ty asi moc ne co?))))) ale abych nemel jen hovadiny, máš to super. na to že nehnojíš a nezalejváš(to proč? na začátku pšstu si psal že jezdíš furt jak divej s plným báglem) jsou palice pěkný. sem zvědavej na sušinu)) kkkkk+
Dohnojil jsem tak před 10ti dny, jinak holky dostávaly nažrat dostatek, teď je nechávám dojet a to si piš že mě trápí plíseň. Jezdím kdy můžu a pořád vystříhávám napadený palice a tak už taky kosím první vrchy, abych o ně nepřišel. V noci je tady dost chladno, ale přes den pořád v klidu, s tím že přijdou nějaký deště příští týden, tak uvidíme, kdy půjde většina pod kudlu
Jinak díky za komenty a káčka!
Pár dalších krásně orosených....předpověď hlásí pár zatažených dní s občasným deštěm, tak jsem to včera objel a dost razantně probral, jak palice co by kvůli svýmu objemu mohli začít hnít, tak velký listy pro lepší cirkulaci vzduchu a lepší osvit, samo sebou taky ty šišky co nahnívaly.
To co nechávám pořád ještě venku stále znatelně kyne, tak uvidíme jak dlouho je ještě nechám venku na dozrání.
Časlavova genetika je prostě mazec!!!
1. Z pomíchaných semen, do dneška neznámá
2. Leeroy OG x Face Off OG bx2 #1
3. Girl Scout Cookies Platinum
4. Gorilla Glue #4 x Chemdog Ibl a nebo Gorilla Glue #4 x (East Coast Sour Diesel x Chemdog Ibl)
5. Leeroy OG x Face Off OG bx2 #2
Mějte se blaze
Původní příspěvek od schutzesan jen tak by me zajimalo to gorilla glue je Clone only ne? to se nekomu z vas povedlo sem do evropy prinest? budu rad za vic info..
jinak k tvym kytkam, parada...! takovy outdoor bych si pral zde v cr na zahrade...
Tož s dotazama na genetiku se obrať na Časlaváka, ten to všechno spáchal
...na fotce Leeroy OG x Face Off OG bx2....
...druhá je Gorilla Glue #4 x Chemdog Ibl a nebo Gorilla Glue #4 x (East Coast Sour Diesel x Chemdog Ibl).....
Mějte se blaze