Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od schutzesan Vypada to paradne... Skoda nekterych tech genetik, ale rpece kdyz si to pojal jako testovani tak se to dalo cekat... Ja jsem ted na zacatku 6 tydne kvetu a koukam ze jeste tak 2 tydnx podle tveho growu... Az bude hotovo, zda budes chtit postnu sem fotky meho growu tvych genetik (stejne muj grow taky nebyl idealni s moji castou absenci doma)... Jaks psal o tom agentovi tak doufam ze z toho neco bude...
Tak u cookie jam doporucujes 7-8 tydnu, u sinmint tyden navic, u scott og stejne jako cookie jam? A u agenta kolik? Dik
Zatim a preju hezky kour..!
Zdar, foto určitě pošli, až je dojedeš.. jsem zvědavej, jak se zadařilo jinde
CJ chce těch 8 týdnů, v případě nutnosti by se dal vzít už během sedmého. Ta fialová phena jsou rychlejší, zatímco to světlé/vytáhlé má okno 8-9. Dál jak píšeš, SMC okolo devíti týdnů (stejně jako SOG). Má sice poměrně rychlej nákvět, ale pak dozrává pomalu. Mimochodem u mě nejobsypanější model a favorit co se týče očekávání kouře. Agenta jsem nakonec nesklidil, ale dal ho dožít ven stejně jako spodky (dolní poloviny) většiny těch modelů (kvůli dalšímu dozrání a i kvůli semenům). Sice už nejspíš nenakyne, ale delší čas by se mohl projevit na lepším flushi a tedy i kvalitě. Minulé kolo to byl celkem nakopávací model (9. týden), tak teď by mohl jít i trochu víc do gauče
Během pár dní se na ty krásky podíváme zblízka, pod mikroskopem
je to generační válka, ale my ji vyhrajem... | hands can destroy - the same can help! | every single piece of stuff is good, unless you can't utilize it | ukbassradio.co.uk
Tak uz nastal cas sklizne mych kytek po 2 dnech tmy... Prikladam foto pro porovnani btw fotil sjem jen vrchni palice, totiz jsem posral grow a kytky se uplne vytahly a drzely jen diky siti a jak jsem je vyndal tak jakoby zvadly, stonek tak 1-2cm :/
Jinak jsou to kraskx a uz se tesim na susinu!
Foto 1:
Sin mint cookies
Foto 2:
Cookie Jam
Foto 3:
Agent pomeranč
Foto 4:
Scott's OG
Původní příspěvek od schutzesan Jinak jsou to kraskx a uz se tesim na susinu!
Dík za foto!
Přihazuju pár bližších pohledů..
je to generační válka, ale my ji vyhrajem... | hands can destroy - the same can help! | every single piece of stuff is good, unless you can't utilize it | ukbassradio.co.uk
Hosi, takhle to vyroste kazdymu, kdo tomu da dobre podminky (tim myslim hlavne kvalitni substrat a hnojiva nez silnou vybojku - a samozrejme trochu lasky, hehe). Asi jsem mel tohle kolo stesti na "chlupatou" genetiku.. Na vahu toho neni zas tolik, ale kvalita to dozene
Původní příspěvek od odo Koles - parádne makro fotos! Ideš stále pod tým China panelom?
Ahoj, tohle bylo zatim posledni kolo. Mam ted rozjeto neco dalsiho, ale zatim jsou to jen prcci ze seminek pod zarivkama. Pokud se mi podari sestrojit vlastni panel na COB cipech, pojedu dal pod nim, jinak pod touhle cinou (on ten panel neni uplne spatnej, jen me uz sere to cerveny svetlo.. Coz resi prave full-spectrum COB cipy).