Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak jestli to sou vajíčka motýlů, tak na vajíčka biool nepomůže, přes tu slupku nepůsobí, jediný co tak těm housenkám to nebude chutnat tolik potom. Ale zas tak v klidu jako Fill bych nebyl... oni ty housenky sou pak hóódně hladový. Takže asi růčo zbírat nebo chemie
My potřebovala promluviti si zblízka s malá hojivá bylinka. Ať svět prolétáva se kolem okolo. - Sulik
Přemístil jsem to na jiný balkon, ale mám tu opět nějaký problém s řezy, zítra nafotim a postnu jinak schnou mi na jednom listy, některé mají dírky v listech lehce :-(
Odemě určo spalene nejsou, zalívám jen večer, hnojil jsem dneska poprvé a to zlehhka :-) zítrap ostnu foto, vypadá to spíš jak kdyby mi to něco napadlo
Původní příspěvek od Fill1989 Předpokládám, že sou spálené.. kapky na listech a následné ostré slunce..lupovej efekt..
Fille neber to jako rejpání jen chci zapolemizovat: lupovej efekt je podle mě mýtus... takový tečky vždycky bejvaj od hnojek nebo jinejch chemíí a solí, ale ne od kapky čistý vody. Já rosil kytky klidně i v těch největších pařácích těsně po poledni a nikdy sem žádný spálený fleky neměl (ani pod lampou).
Vem čočku a polož na papír... nikdy ho takhle nespálíš. Musíš tam mít rozestup a čočku navíc nastavit v přesnym úhlu. A ikdyby lupovej efekt s kapkou na listu fungoval a pálil ty listy, zároveň by samotná kapka fungovala jako chladič, kterej postižený místo chladí.
My potřebovala promluviti si zblízka s malá hojivá bylinka. Ať svět prolétáva se kolem okolo. - Sulik
Si nikdy nepálil mravence? :-D Vysoká koncentrace světla v malém bodu.. v boxu se mi to stáva věčně po postřiku za světla..ale ano.. souhlasím, může to být i reakce na přehnojení..nejsou fotky, takže můžem jen polemizovat.
pálil... ale tu lupu sem měl pěknej kus nad nima a ne že bych ji položil na mravence. Kapka na listu taky leží a nevznáší se nad nim v tý správný vzdálenosti... podle mě tam neni prostor pro tu správnou koncentraci paprsků. A vážně čistou vodu stříkám hodně a všude a nikdy sem neměl takový tečky.
Ale biool a jiný preventivní nebo výživný postřiky to popálí raz dva... s tim souhlasim.
Musíš tam mít rozestup a čočku navíc nastavit v přesnym úhlu. A ikdyby lupovej efekt s kapkou na listu fungoval a pálil ty listy, zároveň by samotná kapka fungovala jako chladič, kterej postižený místo chladí.