Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Parádní web, jen škoda, že je tam toho tak málo. Hlavně mi tam chybí byliny, které běžně rostou v ČR Kopřiva,Černý bez, Divizna, Šípky ,Chmel ,..........
Taky mě udivuje,že tam máš třeba tabák- je pěkně nechutný. Já vaporizovat tabák zkoušel na různých teplotách (mám stolní vapík Arizer Extreme Q ) a je to hnus. I kuřáci (jsem nekuřák) se z toho málem poblili. Šlo o tabák k balení cigaret.
To za prvý... a za druhý neni tabák k balení jako tabák k balení. Ty levnější sou skutečně jen odpad a na poblití sou i v těch cigárech... (a to říkám jako kuřák)...
Bohužel mam ale pocit že poslední roky šla kvalita dolu i u těch lepších jako Cassablanca nebo Javaanse, přitom cena je dvakrát větší než před těma rokama. Pueblo sem snad ještě neměl... rozhodně vyzkoušim.
Stejně jako cigára... Dřív sem si Marlboro nebo Lucky Strike dokázal vychutnat, dneska bych nepoznal od Chesterfieldek.
Ta chuť a aroma tabáku šla nejvíc do kopru před šesti lety s nařízení EU o samozhasínacím hnusu. Jak příjemný bylo překvpaení po koupi pašovaný krabičky pjóter za 15kč nedalo se to srovnat s ničim na našem trhu.
a co takhle umoznit diskusi bez registrace? Já vim ze to je primarne obranna proti trollum, ale spoustu lidi (jako treba me) to spolehlive od ty diskuse odradi... a urcite by to slo udelat i jinak (treba by se mohly ty komenty ukazovat po schvaleni adminem?). Uz takhle mam desitky uctu na desitkach webech - neli stovkach a clovek se v tom ztraci digitalni peklo
A myslim vubec by nebylo od veci treba zverejnit sem tam nakej clanek o tech konkretnich bylinach, nez jen tupej prehled... nebo se na takovy clanky odkazovat? Nebo clanky o samotnym inhalovani-vaporizaci... nezasvecenymu cloveku to jinak asi moc nerekne.
kazdopadne hezkej pocin, drzim palce
My potřebovala promluviti si zblízka s malá hojivá bylinka. Ať svět prolétáva se kolem okolo. - Sulik