Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
no cesta tam je velice naročná přes terén a dá to člověku zabrat.. jednoduše jsem napichl na klacek v zemi propocené smradlave ponožky z pracé kteryma jsem ten teren ješte prošel a pak ješte jsem to pochcal.. ten smrad ale asi to bude chtít semtam vyměnit
to je pravda ale sotva se vzpamatovala a dalsim presazenim by se posekala zalezi jak sikovne bych ji podkopal ale nemam nato nachystanej vercajk nic takze vysekam rostlinky kolem ni aspon tech dvacet by z toho mohlo byt :-) kazdopadne dneska tam jdu dat poradnou davku slepicincu tak cekejte update peace
Dneska když jsem byl na mistečku v lese, a otevřel rok staré slepičince tak doslova explodovali, a my jsme se tak stali obětí těch hoven :,D malem jsem z toho smradu pošel
1. NO name
No té půdy se fakt bojím protože podtím co jsme nanesli , je světla hnědozem (to nechceš hulit ) takže předpokladam že to chutově bude po te hlině chutnat .. nějake ty slepičince jsem tam použil
tak nejake pokračovaní - na balkoně kytka je napadena sviluškami je v začatku květu kvuly špátně zvolenemu substratu a co se týče mista v lese tak teprv ted začínají kvést .. Bohužel na mistečku v lese nějaka divoka svine nebo srna proskočila kytkami tudíž jednu poškodila a vyhla o 90 stupnu chudera to tak tak prezila LETOS mi to zase neklaplo no budu zkoušet dál
Původní příspěvek od cardiak Ta která se vybočila žačala RYCHLE kvést upřímne nevím jestli to je má skoro stejné paldy jak ta nejmenší mám radost co myslíte stihne to ?
Bych byl v klidu, poslední dobou zimy nezačínají 25-ti stupňovým mrazem, ale zpolehoučku jen ranními mrazíky a ty moje holky naprosto v pohodě zvládaly.
Tak nejmenši šla pod kosu další bude na řade ta vybočená , a ty dvě máji ještě co dělat asi to neztihnou , a omlouvám se za axialní fotky neotočil jsem je :/