Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Já bych jen zopakoval, že konopí bohužel není všelék, tak jak se tu na něj hodně lidí dívá. Já ho testoval na psoriázu a znaménka ( mast, lihový extrakt, čistý extrakt ) a to jak dekarboxylovaný tak nedekarboxylovaný ze 2 strainů a účinek po cca 2 měsících je absolutně nulový. Jediné na co mi fungovalo konopí je tlumení bolesti a to jak při vnějším tak vnitřním užití. Jinak jsme zkoušeli i na kousance od hovad, kdy se udělali cca 10cm bolestivé otoky a lihová tinktura taky nezabrala.
Původní příspěvek od redyth Kokosový tuk v řisté rozhodně nedoporučuji pro lupenkáře a atopiky, sám o sobě dost vysušuje pokožku a mnoha lidem nedělá dobře. Vazelína promašťuje dobře, ale zase je až moc mastná a má moc velké molekuly, které nejsou schopné se dostat přes pokožku. Navíc to není příroda, ale to už je věc vkusu a názoru. Po 8 letech jsem přešel na bambucké máslo, které je absolutně nejlepší.
Co se týče dalších preparátů, používám CBD oleje, tinktury, krémy, šampony, tělové oleje, konopné oleje, samotné konopí, mýdla a další. Každý produkt má své místo a je vhodný na jiné onemocnění a jeho léčbu, kdy se všechny produkty vhodně doplňují, aby vše bylo komplexní.
Pacientů už sem měl tisíce, od kožních problémů nebo jen mít matičku doma jako pomoc na vše, po rakoviny, cukrovku, roztroušenou sklerózu, sarkodiozu, epilepsii, crohnovu nemoc a další a další nemoci, takže pokud budeš cokoliv potřebovat, napiš mi pm, ať můžem řešit individuální věci přímo spolu.
Měj se
Ahoj redyth,
je možné od tebe odkoupit větší množství konopí s nízkým obsahem THC (kvůli legislativě) pro výrobu konopných emulzí v domácích podmínkách? Myslím tím celé rostliny aby tam byli semínka, listy, květy apod... Děkuji (nemůžu ti poslat PM)
Původní příspěvek od MocnyOkurek Veprove sadlo je nejlepsi, jeho problem je jak je tu vyse zmineno ze se rychle kazi. Takze se to musi rychle spotrebovat. A duvod proc je praseci sadlo nejlepsi, je ten ze se v lidske pokozce nejlepe vstreba ze vsech tech latek. Ale me osobne take vyhovovala mast z bambuckeho masla (krasne vonela) ale zase nemela rada teplo, se roztopila.
Rozhodne sa pridávam ku domácemu sadlu, pekne vyškvariť doma aby to bolo naozaj čisté a potom by sa to tak rýchlo kaziť nemuselo. Mne vydrží 3-6 mesiacov ale záleží ako sa mi podarí oddeliť sadlo od vody a tiež to treba poriadne prefiltrovať, tzn. plienka aspoň 4X
Varím systémom sadlo - voda 1:2, na 2X, nechám odstáť pár dní aj s vodou, vodu zlejem pridám novú+sadlo+zeleno a vo finále poriadne prefiltrujem ako som už spomínal. Občas vylepšujem nechtíkom a na stiahnutie "zápachu" používam harmanček, za hrsť kvetov neutralizuje nepríjemný odér.
Funguje suprovo, od kolien, chrbtice, zápaly lakťov, oderky.. až po opuchy.. atd..
Najviac ma baví záujem doteraz zaprisahaných odporcov, ale bolesť presvedčí každého
Zdarec vsem..chtel bych Vas zde pozadat o nejakou zkusenost ,radu ohledne lecby rakoviny pomoci konopneho vytazku CBD,THC..Velice dobra kamaradka ma problemy se spodkem..nevyhnutelna operace..nejake tězké před nádorové změny na děložním čípku..mladá holka 25 let a uz se s tim nejaky rok pere a bohuzel se to nevyviji nikterak radostně :-(
Mohla by pomoci lecba pomoci vytazku nebo vysoce kvalitni masti?..Ma-li k tomu kdo co poradit a rad by pomoh..radeji bych to poresil spise diskretne pres PM..Diky
Zdravim všechny potřebuju radu zkušenějších,proto jsem tady) mám takové stavy,které se podobají strachu,nicméně to nemám každý den,proto mi lékař předepsal rivotril a jelikož je celkem dost návykovej,rád bych něco přírodního,nicméně přírodu miluju a žeru chemii:X proto jsem se rozhodnul o nákup 5 semen DURBAN POISON,mám asi 2x 25litové kýble,protože to budu mít na bakonu 2 mam asi 50ti litrový udělaný z umělohmotnejch popelnic a jednu chci lupnout ke kámošovi do skleníku nicméně do těch květináčů jsem lupnul kvalitní kompost,trochu promíchal s rok uleželym konskym trusem a chci znát váš názor,jestli tenhle substrát a nádoby jsou ok,případně jakou výšku a výnos muzu očekávat,jestli s tím máte nekdo zkušenosti četl jsem,že tahle odruda je právě taková energická a prostě ready tak děkuji za všechny ohlasy,DÍKY MOC
Zdravím,
domácí je vždycky nejlepší - máš jistotu že tam něco opravdu je. Já používám teď mast na mírné astma - pomáhá mi to uvolnit plíce a snižuje zahlenění. Jinak používám kapsle na lepší spaní.
Napiš mi pm, léčbou se aktivně zabývám 9 let, mám hromadu textu od lidí, kteří mají od vyrážky, přes ekzémy, bolesti kloubů, svalů, parkinson, alzheimer, roztroušená skleróza, rakovina, problémy se zažíváním, nespavost, atd atd. Co se týče produktů z konopí, tak téměř vše, masti, krémy, tinktury, oleje, CBD, samotné konopí, šampony, tělové oleje, mýdla, semínka a mnoho dalšího