Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ups..., Takze po delsi dobe bych to mohl konecne trochu rozepsat ... ale fakt malinko nejsem zadny basnik ani spisvatel D: takze sklenicek se mi trochu prorostl cim si co je asi nejaky plevel ma to strasne divne clenite listy ... viz foto... no snad to neni ona zakazana merydžejn ... ale k veci ... to straaasne velike krovi tak to je udajne automat od tao seed poslali gratis 7 seminek auto tao mix II regular .. ale vsech 7 jevi preflowers.a celkove automat by uz musel byt v polovine kvetu.. datum nepovim protoze sam nevim kdy sem je sazel ale jak vidite sou obrovske.. na 2metrech sem je musel zlomit a polozit vodorovne aspon 40cm stonku .. nooo nevypada to ale ze by byl rustu koec takze se budu jen modlit aby mi to neroztrhalo sklenik D:
Mazar 300W LED 250w prikon
Mazar 125W Led 144w prikon
Mazar 90w Led 81w prikon
COB MAZAR 200W 204NAMEŘENO
70x40x80 na predpest
140x140x200 na kwet
100x100x200 darkroom
110x120x200 homemade
Amazon 132.........
..................................pod LEDkama to vářně roste .........................
Naposledy upravil Pioneer001 28-06-2016 v 20:49 PM
ulomit ?? fast kytku ? no nevim cim by si tim docilil tohle neni model na strihani abtw nerikal protoze holky o kterych si to rikal tak ted krasne dokvetaji pod sodou au lamani sem nikdy nemel problem nez to pokvete tak se to krasne zaceli uz dneska je to velikanske koleno
Mazar 90w Led 81w prikon
70x40x80 na predpest
140x140x200 na kwet
100x100x200 darkroom
110x120x200 homemade
Amazon 132.........
..................................pod LEDkama to vářně roste .........................
Ustrihnout ne ulomit a ceho by si tim docilil je snad jasný fast nefast ,nevim v čem by jako měl být rozdíl oproti klasice. Máš to fuk prostě já bych to udělal úplně jinak ,ať se daří.
Původní příspěvek od Pioneer001 to straaasne velike krovi tak to je udajne automat od tao seed poslali gratis 7 seminek auto tao mix II regular .. ale vsech 7 jevi preflowers.a celkove automat by uz musel byt v polovine kvetu.. datum nepovim protoze sam nevim kdy sem je sazel ale jak vidite sou obrovske.. na 2metrech sem je musel zlomit a polozit vodorovne aspon 40cm stonku .. nooo nevypada to ale ze by byl rustu koec takze se budu jen modlit aby mi to neroztrhalo sklenik D:
Taky jsem vysel na balkon dva kousky z Tao auto mix 1, po měsíci začal kvést samec a druhá kytka měla po dvou měsících skoro metr, krom preflowers žádná snaha kvést, tak jsem ji před pár dny seknul, metr je na balkoně max. co si můžu dovolit.
tak nejak to stale ohejbam aby to slo pod 3m vcera sem to zahnojil jeste a pridal znacnou davku P z vody ec 0,02 sem to vytah na 1,4 a ph na 6,3 a dostali 80l teto zalivky dneska rano prales prad stoji
Mazar 90w Led 81w prikon
70x40x80 na predpest
140x140x200 na kwet
100x100x200 darkroom
110x120x200 homemade
Amazon 132.........
Ne to nedelej to by byla skoda Já s tim taky docela bojuju snažim se to porad zastrihavat a obtacet to kolem klacku, ale už to taky vidim že to za chvilku bude vyssí jak barák tak to zkus mozna nak zkusit zatemnovat a prepnout to tim jakoby na kvet ?
Pro príste beru hodně automatu do max vysky 1,5m