Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ok, takže kdybys je rozmístil rovnoměrně, bude mezi nima třeba 5cm na každý straně. tak je ještě chvíli nech a až to bude 1-2cm když je rozmístíš rovnoměrně tak přepni. tou dobou odhaduju, že by mohli mít 32-36 cm zástřih už mi přijde zbytečnej, máš je tkhle pěkný, přišla by mi škoda je zbytečně větvit. na jednom centrálu může vyrůst taky slušná nálož když pořádně proholíš spodky. můj největší centrál byl ke stovce. model máš z většiny indicu, neměl by teda tolik vyletět, i kdyyž to není pravidlo, zeptej se matkáře o kolik poporoste...
já je rozmísťuju už když je mám jako ty teď, abych pak nepropásl tu správnou dobu na přepnutí, ale jestli ti nevadí to poměřovat, je lepší je nechat u sebe aby jsi zbytečně nesvítil do podlahy. já radši trochu posvítím na zem v rámci svojí lenosti ;-). btw je zvláštní, že máš takové výsledky jak jsi psal, když zároveň uvádíš dobrý podmínky teplotní i relativní vlhkost vzduchu je dobrá, co se pokazilo v minulých kolech?
dříve: hlína obyč z obi,stará výbojka,teď jsem se i přestěhoval, takže změna místa + to nejdůležitější...hnojil jsem málo, odtah jsem měl na I rychlost - nyní jedu hned na II., lampu jsem měl moc vysoko...no - všechno se vším...
teď jsem pořídil hlínu od plagronu + novou výbojku, nový model,...lampu držím od vrchu kolem 45-50 cm....dříve 1m +/-
tak dobře, že jsi se poučil. ještě mě napadá, abys zkontrolovat podlahu, jestli od ní nejde chlad na kořeny(tím myslím, fakt velkej, ne že tam je o něco menší teplota než pod výbojkou, to je jasný), ale když si se přesunul tak asi cajk. lampu od vršků dej klidně i 35cm, křídlo v květu pořádně roztáhni ať ti to osvítí celý. a jeden z těch ofuků co máš ať fičí na výbojku, nejvíc se mi osvědčilo dát jeden ofuk pod výbojku aby foukal nahoru a druhej ze strany aby to vyháněl ze spod winga pryč, teplota u vrcholku se tím poměrně dost snižuje. jo a měřák teploty si dej to tělo někam do stínu, ideál třeba do půlky kytky kam už nesvítí světlo a tu sondu k vrcholkům kytek, tam je potřeba sledovat teplotu hlavně, páč jak ti to přeletí 35-37 stupňu tak z tý trávy budeš mít takovej ten neprorostlej shit, kterej ti sice může taky hodit dobrej výnos a neni tak vysoký riziko plísně, ale na durhou stranu to není moc kompaktní a často i horší chuťove.
jinak si myslím, že to ještě přijde :-/
zatím nehnojím, nechávám to na hlíně, která je předhnojená...bojím se, že při hnojení to po***nevím jestli jim pak napálit hned plnou, nebo postupně...dřív jsem dělal postupně
Vypadaj zdravě takový týden bych jim ještě nechal, jestli zvládneš scrog, tak bych to i zastřihl
ale volba je na tobě
Pozor na tu vysokou teplotu, snažil bych se pohybovat max mezi 25-27°C
Já bych na nic nečekal nestrihal a už bych to měl par dni na květu aspoň je vidět že kazdej to dělá po svým
Zahoď ten klipsnak a dej tam něco pořádného na tu příčku todle jsou hrozně tragický rádoby ventilátory nebo rovnou stropni 60 cm (vtip) no i když mam zrovna takovej v pokoji a vykon mu fakt nechybí má 3 stupně reverzní chod asi vim co budu upgradovat u nikoho jsem to neviděl tak zaprukopnicim at to valí a je to zdravý vinsuju