Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Váchy 55 Zdravím tě hvězdáři. Koukám, že jedeš AF North. Lights od naturalu. Chci se tě zeptat, jak si to měl s klicivosti minulej rok? Mě totiž zbylo celý balení 6ks z minuleho roka (dobře skladované v temnu ve sklepě) a jsem naštvanej, protože z těch 6 (podotýkám ještě, že semena byly nádherný velký) mi vzešla jen 1 a ještě je to mrzák s deformovanyma listama. A věřim, že moje chyba to neni, protože u normal semen jsem měl úspěšnost 29/30. Na to, že ak47 bylo fajne, tak tohle mě naprosto zklamalo...
Čau měl jsem loni jednu a měla cca 80 cm a bylo na ní cca 30g perfektní indiky, šišky jak beton, smrad jak když rozpářeš policajta. Letos jsem naklíčil 2 a jedna má necelých 50 cm a atím moc nekvete, druhou jsem dal babičce a má taky tak okolo 50 cm. Žádné mrzáky jsem neměl, ze 3 semen mi vyklíčily všechny 3. Ještě mi zbývají 3 na další rok.
Foto č.1: AK-47 , 60 cm, zatím nejvíc v květu, začal už lehce cukrovat
Foto č.2: Blue Cheese, 90 cm
Foto č.3: Think big, pěkný keřík, 70 cm
Foto č.4: Amnesia XXL 105 cm
Foto č.5: Amnesia XXL 115 cm
Amnesie budou na 100% největší autoflowery co jsem zatím měl, ještě týden nebo dva porostou, tak snad mi bude stačit skleník, mají ještě půl metru místa do stropu.
Kytky ve skleníku rostou jak blbé, no posuďte sami.
Foto č.1: Think Big, 80 cm, vypadá to, že pojede na pořádný centrál
Foto č.2: Amnesia XXL menší, 110 cm
Foto č.3: Amnesia XXL větší, 140 cm, nebezpečně se přibližuje ke stropu
Foto č.4: Blue Cheese, 100 cm, taky hezky rozvětvený
Foto č.5: AK-47, 65 cm a nejrychlejší v květu, voní jako ananas
Pár aktuálních fotek ze skleníku. Pokračuje to dle plánu, škůdci žádní, Vosíci se činí.
Foto č.1: Think big
Foto č.2: AK-47, je to pěkný rychlík a bude mít zřejmě velmi tvrdé pálky
Foto č.3: Blue Cheese, asi nějaké sativové pheno víc do cheese, protože se stále nebarví
Foto č.4: Amnesia XXL ta menší
Foto č.5: Amnesia XXL ta větší
Máš to krásné kámo. Chtěl bych automaty zkusit v budoucnu a můžu si zatím jen přát ať jsou jako ty Tvoje. Určitě to krásně voní a brzo budeš sklízet hmm? Hlavně smokereport prosíme :-)
Brzo sklízet? To určitě ne, kontrolovat to budu podle mikroskopu a sklidím v pravý čas, pokud nepříjdou v závěru květu povodně. Za 3 týdny možná bude hotový samopal, zbytek bude chtít déle, jsou to samé sativy.
Po třech týdnech jsem byl opět ve foliáku a byl jsem příjemně překvapen. AK-47 a Blue Cheese dorostly nakonec cca 70 cm a něco na nich bude. Northern Lights ten je naopak veliký a keřovitý, výška odhadem tak 120 cm a fakt hodně větví.
čus jedem AK 47 a NL od stejné banky letos taky. Včera jsem to kontroloval z povzdálí pač kamoš tam měl celou rodinu. Ale je to skoro po strop, IMHO tak 20 den květu dle mých indoor kočiček. Roste nám to v hnoji. Kolik jsi měl v loni ty samopaly celkem? Tj nak dlouho od nákvětu ti to dozrálo? Jinak má to stejnou strukturu palic, akorát že to máme až po strop Dík a at to roste
Mrkni do loňského threadu, je tam dost fotek. Měl jsem 2 a z jedné bylo 67g gaučáku, palice velké oválné spíše listnatější, výška 90 cm. A druhá měla 110 cm a bylo na ní 113g, z toho hlavní pálka vážila ve vysušeném stavu 42g. Ta má účinky spíš sativové. Jinak na květu jsem je měl 61 a ten větší kvetl 68 dní (kvetl, od vysetí to bylo 100-105 dnů). Já ve skleníku hodně větrám i v růstu, aby měly kytky díky působení průvanu kratší internody, takže můj nejvyšší automat má letos 140 cm. Ale i tak jsem vrcholně spokojený, úroda bude dost dobrá, pokud mě nějaký dobrák neokrade.
Kytky ve skleníku jsou už na květu cca 6 týdnů a začínají vypadat zajímavě.
Foto č.1: Amnesia XXL menší, citrusová vůně
Foto č.2: Think Big, zatím řidší pálky ale ještě má čas
Foto č.3: AK-47, pálky jako balvany, mám trochu strach aby mi zevnitř nehnily (jakože asi budou ), tak za týden už bude možná k řezu, jemná ananasová vůně
Foto č.4: Blue Cheese, taky začíná dělat pěkně tvrdé palice
Foto č.5: Vytáhlejší Amnesia XXL, ta půjde asi nejpozdějc, ale taky pěkně bobtná, vůně zatím dřevitá
Stačilo pár vlhčích dnů a topovka AK-47 ze skleníku komplet plesnivá. Jak je vidět na fotce, tak zvenčí malé hnědé políčko a uvnitř komplet plesnivé. Schytalo to v menší míře i několik větších bočních palic. Kromě toho jsem nalezl malé políčko plísně i v topovce Blue Cheesu, které jsem pečlivě vystřihl a postižené místo ošetřil slivovicí (a pak jsem ošetřil i sebe vnitřně pochopitelně ). Obě Amnesie i Think Big bez plísně, ale tady jsou ty palice mnohem vzdušnější.