Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
no to vypadá na dobře směrovaný okno mě tu za oknem jen pomalu umíraj (okna malý a na západ, takže svítí jen chvilku večer) musim se přestěhovat do jinýho kvartýru
My potřebovala promluviti si zblízka s malá hojivá bylinka. Ať svět prolétáva se kolem okolo. - Sulik
Ale, asi bych nedělal žádnej rám, jen bych natáhl pletivo k nožičkám.
Ještě jsem přemejšlel, že bych natáhl každý kytce zvlášť, abych s nima mohl popřípadě manipulovat.
Je jedno co hulíš. Záleží na tom, s kým to hulíš, ale když už, tak pořádně.
Tak jsem našel v pc foto z prvního windooru.
Trošku mi to přerostlo. Říkal jsem si, že to moc neporoste, ale tohle je z července, tak si dokážete představit, jak to vypadalo v září.
Nějak se to vymklo.
Je jedno co hulíš. Záleží na tom, s kým to hulíš, ale když už, tak pořádně.
Zdar tu co máš v plánu dát pod síť klidně můžeš tvarovat, ale i nemusíš.... Fim nebo aspoň zastrih udělej, spomali toho vrch a dají šanci spodním vetvim povyrust... Tím tvarovanim si tu kytku už můžeš trochu poroztahovat a srovnat větve do nějaké cca stejne výšky a bude se ti to lépe propletat jinak přeji hodně zdaru