|
Paličky se propláchly, trichomy už jsou mléčné, takže není důvod to protahovat.
Ph jsem udržoval kolem 6ti, nepotřeboval jsem se svou tekoucí vodou upravovat ph a u Metropu jsem hnojil podle tabulek, takže ec jsem neřešil(jednou za dva týdny ale přišel proplach, přece jenom je to těžší hnojivo ).
Při přepnutí byla výška okolo 30cm a ve finále mají okolo jednoho metru, takže s boomem po přepnutí o 200% by měl člověk počítat.
Zástřih přišel po prvním týdnu na růstu a potom jsem přešel na kolínka, po třiceti dnech na růstu jsem už potřeboval bambus( holky pěkně tloustnou)
Problém nastal kvůli malému prostoru (jenom 100x100x180cm) , slabému odtahu (na 600w se to nehodilo), někdy totálně nestíhal a v posledních třech týdnech byla teplota vždy okolo 31 stupňů . A dokonce ani světlo se nedočkalo vylepšení a je možné že jsem na to pálil použitou výbojkou( měl jsem v tom bordel! )
Ale i přes tohle si kytky zachovaly životní elán a opravdu jsou vděčné. Tohle kolo jsem kvůli odtahu a následné teplotě totálně vysral na pacháč, takže mě v pokoji vždy přivítala vůně jahod a smetany. Na dotek paličky voní citrusem, jméno Grape Puff asi není jenom tak Naposledy upravil Fanatik 10-06-2018 v 23:46 PM |