Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Prd tomu rozumim :], ale zeptam se: pri vysce boxu 200cm a 600W halogen nebylo to prepnuti z rustu na kvet prilis brzy? Slecny mi pripadaji hodne male (brano relativne) a prostor ne uplne zaplneny, neni to trochu skoda? :]
Normálně se přiznám, posral jsem to, že jsem to přepnul už ve skříni vedle, a pak teprv po tejdnu zasadil do 6,5L květníků, ale i tak - kořeny prorostly během tejdne, teď tohle první kolo v tý Wilmě, se soustředím vyloženě na to dělat všechno dobře, aby byli kyti zdravý atd... Na výnos si pohraju až další kolo, máš pravdu, mohli růst dýl klidně o dva tejdny...
Zdar,mam stejny stan ale tu wilmu tam mam dvakrat akorat mam wilmu8 s 11l kvetinacema ktery jsem po trech kolech vymenil za 6,5l a jsem maximalne spokonej.. ta jedna wilma se mi zda ze bude malo.. jak casto ti to zavlazuje a jak dlouho?
Původní příspěvek od TommyGun Zdar,mam stejny stan ale tu wilmu tam mam dvakrat akorat mam wilmu8 s 11l kvetinacema ktery jsem po trech kolech vymenil za 6,5l a jsem maximalne spokonej.. ta jedna wilma se mi zda ze bude malo.. jak casto ti to zavlazuje a jak dlouho?
No ze začátku jsem to zkoušel cca petkrat denne/noci, pak jsem zvysoval a zvysoval az jsem zapremejslel a nakonec jsem otevrel prutokovej ventil a nastavil to casteji - 15 min / hodinu (aby se mi michal roztok ve vane, tak rychle se neskazil, drzel ph atd, atd..).
Kamarád koupil wilmu 16 a to má taky 11L, zatim je rád že bude prostor pro kořeny, ale já už vím že to není důležitý, posledních 12ks jsem měl po 2L kokosu a jaký byli salámy..., já bych to nechtěl a je dobrý že to má stejnej motorek, tekže květník jenom vyměníš za menší, dokonce je prodávaj sólo, koukal jsem že celej systém se dá koupit po dílech, stejně jako např. amazon 116.
Teď mě spíš začalo zajímat aero, tak budu stavět svoje do jednoho boxu 120x120x200 s kalfasů atd, mělo by to vyjít do 1000,- no a pak mam ještě doma menší skříňku 60x40x180 na pokusy, kde hodlam vyrobit jedno pokusny aero z kulatýho kalfasu. Nejdražší částí je motorek... Ale to už bude na další thread...
Ten prostor se nikdy nevyplni. Udela to takovou kapku korenu a pak ve spod na dne. Mam v otm uz tri kola. Taky prave budu prechazet na 6.5litrove kvetinace. Uz jen kvuli mnozstvi kulicek ktere clovek potrebuje. Co jsem si drive psal o wilme s bartem tak mi take psal o 6.5L kvetinacich. Takze si mylsim ze to je obecne dobre doporuceni.
Tak jsem tu dlouho nebyl... dodávám foto z konce pokusu... protože toho bylo cca 250g, no ale zase jen za dva měsíce, má to logiku, moc brzo přepnul na 12/12...