Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Hosi nehadejte se jsem rad za kazdou radu,jinak jednu sem vytahl a zadny skudce jsem nenasel koreny jsou taky docela bily a ze by ta puda bxla nejaka bahnita nebo tak se taky rozhodne rict neda je pekne vzdusna ale posudte sami podlw fotky a ted babo rad.
Hele, podle mě je pruser v substratu, ten krystalon nedělá dobrotu. Kámoš zkoušel něco obdobného a trápil se stím rok. Kola před nevím co se dělo, ale vím že koupil lisovanej kokos věci přímo na to a šlapeto.
Jeví se mi to uplně stejně, růst měl taky dobrý, po přepnutí následovalo to podobné jako u tebe, je tam přidáno krystalické hnojivo plus přidáváš to tvé.těžko říct jak to schroupavaji. A jak sám udáváš na měsíc rustu jeto menší...
hele neplaš, všechno bylo v pohodě dokud to neprorostlo k tomu keramzitu viď? podívej se na ten val, většina vlhkosti je dole u toho keramzitu a jelikož u něj máš tak 7,5 ph ta kytka nežere jak má, máš dvě možnosti, buď ho jen vyhodíš nebo oklepeš i spodní třetinu toho valu a místo ní dáš novou zeminu a zaleješ to. jsem pro druhou variantu.. . Na škůdce si pak skoč koupit ty žluté lepové desky nebo trojuhelnicky do kvetniku. poznáš hned jestli něco je nebo ne. A je to pokud to je od začátku lepší jak chemka. edit: až to zaleješ koukni na povrch, pokud se ti to tam rozhybe jak na diskotece mas jasno i ve smutnicích ;-)
lepové desky už tam mám ale v té hlíně jsem nic neviděl,jen ty mušky co lítají ve skříni.ok tak ja ten keramzit dám pryč. a jinak doporučujete co?Normálně to zalít ?4istá voda nebo s hnojivem když tomu chybí N?
Takže myslíte že to že jsou zvadlý není kvůli tomu že jsou přelitý?Keramzit a trochu spodní hlíny je pryč a nahrazena čistým substrátem,takže to asi normálně zaliju rust+ kořenák.mám toho N dát víc než obvykle když je evidentní nedostatek dusíku nebo radši normálně?
ok tak si to sjedem.. keramzit vyhozenej, lepovky lepěj (zatím klid jedna smutnice nic neznamená) substrát doplněn jaký? předhnojený?? a ještě jedna věc... jak píšeš v ůvodu tak ty dva litry nedáváš jen na jednu kytku že? stačí zatím + - 250ml na jednu a uvidíš za jak dlouho vyschne.
Bohužel jinej nemám než ten z odkazu co jsem dával... ale není ho tam moc tak ty 4cm na spod.. Jinak samozřejmě 2l bylo mezi těch 5 takže každá dostala tak 0,4l..Jinak jsem to teda lehce povrchově zalil vodou s alga grow + kořenák a nechám to osudu bud se to ještě víc doku*ví nebo se třeba vzpamatují..