Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím
Zfiře nahoď foto.Nebo nějakej odkaz.Dá se to koupit i samostatně??
Já sice mikroskop mám zvětšuje 100x a spokojenost veliká,ale dělat i fotky jo to by se mi líbilo.Díky
Zdárek
po trávě se nechodí po trávě se směje
Základní pohyb všeho stvoření je prostý:tam a zpátky
Přepnutí znamena změnu světelné periody ne svetelného spektra.
když z 18/6 přehodíš periodu na 12/12 tak si přepnul periodu:-)
Tento úkon přesně udává signál pro kytí že musí začít kvést. že tam necháš ještě na chvíli rustovku nic neovlivní. Někdo nechává z důvodu že podpoří ještě její růst ve fazy kdy ještě má tendenci při začátku květu se táhnout. nic víc v tom neni
k mikroskopu- Asi ti stačí na vše základ který je ok ale nic na víc. Proto kup 50x a budes moct kontrolovat trichomy parádně. Myslím že 24x je už hodně malý a pro začatečnika ne uplne vhodny, ale já ho nemel a nezkoušel. Mám 100x a přemýšlím že bych koupil ještě s větším zvětšením, ale už ne kvůli zralosti kytíí ale kvůli užasným věcem co se dají pozorovat.
stredocech:
No ale ja nenechavam kytky 12/12 na růstové výbojce. Jak mile měním z 18/6 na 12/12 vyměním zároveň výbojku. Tudíž pro mě přepnu a zároveň změním světelné spektrum z bílého na žluté... takže když se nad tím zamyslíš tak je to tak. A málo kdo dle mě přepne na 12/12 a ponechá růstovku. Tudíš se to pak dle mě dá vyložit tak,že přepnutí =změna světelné periody z 18/6 na 12/12 =zároveň změna světelného spektra...
Původní příspěvek od zhulbong stredocech:
A málo kdo dle mě přepne na 12/12 a ponechá růstovku...
Dost lidí ji nechává i na prvních 14 dní, ale k tematu : na fotky ti stačí jakokýkoliv obyč foťák v makro režimu od 5mpix výš, na kompu si to pak přiblížíš a uděláš výřez ;-)