Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Doufal jsem že budu moct zasadit něco přímo do těch záhonků co mám, ale pokud se tohle zdá být nejlepší volbou, tak nějaké poličky vykutím. Určitě to chci spíš pro sebe, takže nějaké kvanta gramů ani nepotřebuju. Je však ale lepší když to ponese víc než minimum. Kouknu na ty shopy a zvážím možnosti.
Vrchní okno je v teplejších časech otevřené nonstop, takže nějaké větrání není problém. Ten smrad popravdě netuším.. Nedokážu si úplně představit jak moc to smrdí a jak moc by odcházelo tím oknem a kolik pak do pokojů, které se zahrádkou přímo sousedí...
Vůbec bych se nesral s nějakýma poličkama pokud to sadíš v období jara nebo léta tak tomu slunce bude stačit i tak, když ty rostlinky dáš trochu od sebe aby si nestínily když to dáš do kvalitní půdy a jak to začne kvést tak přihnojovat hnojivama pro květ, tak si myslím že budeš spokojený hlavně pokud jsi v tomto nový tak bych rozhodně za to zbytečně neutrácel a prostě si to ozkoušel abych se s tou rostlinou seznámil a uvidíš jak se budou chovat v tom tvojem "skleníku" jinak na fakt příjemný chill bych doporučil White Widow, ale řekl bych, že už máš zasazené.. a ono se stejně nedá říct že nějaký model je špatný, jen některé modely potřebujou náročnější podmínky pro kvalitní výsledky a hlavně pokud to dáváš normálně do země a bude to mít prostor na vybudování velkého kořenového systému tak je to lepší než indoor pěstírna za 20 000 s 5l květináčema
Určitě bych šel v takovém prostoru do samonakvetacich rostlin. Tenhle rok kámoš pěstoval v zimní zahradě už od začátku února. Sice kytky moc nevyrostli, ale kdo by nechtěl sklizet už v květnu. Navic musím říct fakt kvalita auto north.lights. Nevim od jaký seedbanky, ale ja měl už od RQS a byla to též morda ;-) za mě bycj tedy jel autoflowery a to tak 3 sklizně. Do konce října by se to melo stihnout jak prd ;-) ať to roste. Zdaar