Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Indoor Pěstování » Ph
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Autor
Téma 
Jaguar
Stálý Člen

Karma uživatele Jaguar - 96% PěstitelskáKarma uživatele Jaguar - 96% PěstitelskáKarma uživatele Jaguar - 96% PěstitelskáKarma uživatele Jaguar - 96% PěstitelskáKarma uživatele Jaguar - 96% PěstitelskáKarma uživatele Jaguar - 96% PěstitelskáKarma uživatele Jaguar - 96% PěstitelskáKarma uživatele Jaguar - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

není za co, snad se to srovná . Osobně bych to pro jistotu radši nejdří srovnal, jak přepneš není prostor na chyby

Old Post 10-12-2015 v 11:25 AM
Jaguar je offline   Profil uživatele Jaguar   Find more posts by Jaguar   Foto galerie člena Jaguar   Click here to Send Jaguar a Private Message   Add Jaguar to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Chikoo
Stálý Člen

Karma uživatele Chikoo - 89% PěstitelskáKarma uživatele Chikoo - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

ok, jsem stejného názoru ale nechám si to projistotu od tebe potvrdit

Naposledy upravil Chikoo 14-12-2015 v 20:43 PM

Old Post 10-12-2015 v 11:58 AM
Chikoo je offline   Profil uživatele Chikoo   Find more posts by Chikoo   Foto galerie člena Chikoo   Click here to Send Chikoo a Private Message   Add Chikoo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Chikoo
Stálý Člen

Karma uživatele Chikoo - 89% PěstitelskáKarma uživatele Chikoo - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 19

tak prolito mrtě vody upravené na 5,6 -5,7
po cca 8 litrech do každého květináče teprv začalo vytékat 6

Old Post 10-12-2015 v 17:56 PM
Chikoo je offline   Profil uživatele Chikoo   Find more posts by Chikoo   Foto galerie člena Chikoo   Click here to Send Chikoo a Private Message   Add Chikoo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mard
Stálý Člen

Karma uživatele Mard - 72% PěstitelskáKarma uživatele Mard - 72% PěstitelskáKarma uživatele Mard - 72% Pěstitelská

Příspěvek č. 20

citace:
Původní příspěvek od Chikoo
tak prolito mrtě vody upravené na 5,6 -5,7
po cca 8 litrech do každého květináče teprv začalo vytékat 6

To je důvod proč já zalévám tak, že nejdřív květníky řádně proleju vodou a až pak jim dám trochu dlabačky.

Old Post 10-12-2015 v 20:58 PM
Mard je offline   Profil uživatele Mard   Find more posts by Mard   Foto galerie člena Mard   Click here to Send Mard a Private Message   Add Mard to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Chikoo
Stálý Člen

Příspěvek č. 21

dneska jsem chtěl vylít to co včera vyteklo a tak jsem si říkal že to změřim než to vyleju.
včera to mělo 6,0 a dneska 6,6 ! jak to ???

je možný že se mi něco stalo s kyselinou PH- ?

Old Post 11-12-2015 v 18:47 PM
DOCtom
Stálý Člen

Karma uživatele DOCtom - 97% PěstitelskáKarma uživatele DOCtom - 97% PěstitelskáKarma uživatele DOCtom - 97% PěstitelskáKarma uživatele DOCtom - 97% PěstitelskáKarma uživatele DOCtom - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 22

Věř tomu, že se to srovná. Jak jsem psal. Když to budeš takhle řešit neustálým prolíváním, tak se z toho zblázníš.

Old Post 11-12-2015 v 19:27 PM
DOCtom je offline   Profil uživatele DOCtom   Find more posts by DOCtom   Foto galerie člena DOCtom   Click here to Send DOCtom a Private Message   Add DOCtom to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Chikoo
Stálý Člen

Příspěvek č. 23

no právě .... ale nechápu proč se mi to děje ted, když za roky jsem se stím ještě nesetkal
nebo to bude tím že to řešim víc než dřív nevim

Old Post 11-12-2015 v 19:59 PM
Chikoo
Stálý Člen

Příspěvek č. 24

tak todle mi už hlava nebere !!!
všem se omlouvám ale asi problém je v PH metru no jo ale je to divnější než to vypadá....

používám PH metr essential ( cca 6 kol ) před nedávnem jsem s kalibroval když začal problém ze zvyšováním PH , kalibrace essential.
Ale jak jsem ladil zálivky na 5,8 přišlo mi že liju tý kyseliny neako moc, tak jsem si přivezl na zkoušku můj oblíbený Selinger & Mack a namíchal roztok podle Selingeru na 6,0 a pak tam dal Essential ten ukazoval 6,5 !
tak si říkam že bude už špatný kalibrační roztok kterým jsem kalibroval, ale ukázalo 7 strčím tam essentiala a taky ukazuje 7 !?!
zkouším samotnou vodu a oba ukazují stejně , namíchám roztok a už se o 0,5 rozcházej.
Kdo mi todle dokáže objasnit pošlu K

Old Post 14-12-2015 v 20:39 PM
DOCtom
Stálý Člen

Karma uživatele DOCtom - 97% PěstitelskáKarma uživatele DOCtom - 97% PěstitelskáKarma uživatele DOCtom - 97% PěstitelskáKarma uživatele DOCtom - 97% PěstitelskáKarma uživatele DOCtom - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 25

A zkoušel si orientačně kalibrovat na ph 4? Po šesti kolech, pokud si sondu neměl v udržováku a vysycha tak se blíží její životnost ke konci. Rekl bych. :-) Jo ještě mně napadlo, mě to podobně blblo, když jsem měl slabý baterky.

Old Post 14-12-2015 v 21:24 PM
DOCtom je offline   Profil uživatele DOCtom   Find more posts by DOCtom   Foto galerie člena DOCtom   Click here to Send DOCtom a Private Message   Add DOCtom to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Chikoo
Stálý Člen

Příspěvek č. 26

Sondu v udržováku mám vysychání nedochází, baterie jsme měnil minulé kolo takže ok,
stou kalibrací PH 4 - nepřišel jsem nato jakým způsobem se to u essentiálu dělá
co je ale pravda že když dám do kalibrace 7 ukazuje 7 ale když dám do kalibrace 4 tak ukazuje 4,4

Old Post 15-12-2015 v 09:22 AM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 07:51 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
20-09-2017 - Ph - 16 odpovědí
15-05-2005 - Ph - 1 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás