Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
tak todle mi už hlava nebere !!!
všem se omlouvám ale asi problém je v PH metru no jo ale je to divnější než to vypadá....
používám PH metr essential ( cca 6 kol ) před nedávnem jsem s kalibroval když začal problém ze zvyšováním PH , kalibrace essential.
Ale jak jsem ladil zálivky na 5,8 přišlo mi že liju tý kyseliny neako moc, tak jsem si přivezl na zkoušku můj oblíbený Selinger & Mack a namíchal roztok podle Selingeru na 6,0 a pak tam dal Essential ten ukazoval 6,5 !
tak si říkam že bude už špatný kalibrační roztok kterým jsem kalibroval, ale ukázalo 7 strčím tam essentiala a taky ukazuje 7 !?!
zkouším samotnou vodu a oba ukazují stejně , namíchám roztok a už se o 0,5 rozcházej.
Kdo mi todle dokáže objasnit pošlu K
A zkoušel si orientačně kalibrovat na ph 4? Po šesti kolech, pokud si sondu neměl v udržováku a vysycha tak se blíží její životnost ke konci. Rekl bych. :-) Jo ještě mně napadlo, mě to podobně blblo, když jsem měl slabý baterky.
Sondu v udržováku mám vysychání nedochází, baterie jsme měnil minulé kolo takže ok,
stou kalibrací PH 4 - nepřišel jsem nato jakým způsobem se to u essentiálu dělá
co je ale pravda že když dám do kalibrace 7 ukazuje 7 ale když dám do kalibrace 4 tak ukazuje 4,4