Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Nevim od koho si klony bral, ale je tu dost kvaltnich matkaru, koukni do bile listiny. No jooo chlape chybama se clovek uci tak snad ti druhej pokus vyjde, budu sledovat
Takže nový klan ve městě, zítra přesazuji, tak se snad povede lépe 17ks. Jen ta teplota a vlhkost mě trápí... Ve finále bych chtěl nechat 24ks, aby zbylo místo pro zvlhčovačku.
Btw, jede už od včerejška a vlhkost stále 20%
32 stupnu je moc no...nebo poroste to, ale pomalu, jak mas reseny odtah a pritah? Jede ti ufo nonstop? Mas aktivni pritah? Svitis v noci nebo pres den? Tocis vzduch v mistnosti nebo mas vystup z boxu vyvedeny do jine mistnosti nebo z okna? Mas ofukovy ventilator? Idealni je, aby ten vyvod vzduchu sel jinam, nez vzduch nasavas, svitil si v noci, kdy je chladneji...i kdyz ted je to jedno asi....taky mam 600w a rozdil mezi mistnosti a boxem mam cca 6 stupnu, takze v mistnosti mam 21 a v boxu 27 +/-. Musis si to vychytat....ta vlhkost je problem....kdyz hodne foukas abys uchladil, tak ti to bere i vlhkost. Ros rucne, k ty zvlhcovacce a zkus mokry rucniky, to se mi osvedcilo. Kolika membranovy ten zvlhcovac je?
Dosti práce po práci, ale box vypadá hned veseleji. Teplota už je luxus, stačilo odklopit pasivní přítahy, jinak vlhkost mi to snad neměří nebo já nevím, ale aby se vůbec nehýbala, to se mi nezdá. Můžu tam prášit kolik chci a nic...
Jinak jsem je všechny zalil 4l s 4ml natural power root stimulator, Počkám na reakci, zaleju, až uvidím, že rostou nebo vadnou. Řízky byly prokořeněné asi 50x víc než ty první, tak snad pozítří zalévám zase.
Trochu jsem improvizoval s místem, takže ve dvou květináčích jsou kytky po dvou. Zde jsem se dočetl porovnávání 11l s 6l květináčem a prý minimální rozdíl, tak uvidíme. Jeden květináč je 2cm nad podlahou, takže v budoucnu si nebude moct brát vodu ze země a počítám s tím, že kytka bude častěji vadnout, jestli ano, tak ji podložím.
Svítím přes den, odtah pouze se svitem, ofuk jsem vypnul, myslím že je na něj ještě brzy a zvlhčovačka jede nonstop. Květináče vedle ní jsou mokřejší než ostatní, snad to nevadí.
rozprašovat bych měl pouze na zdi a nebo můžu i na kytky, bojím se popálení listů. Jdu tam ještě nacpat mokré ručník
Zastrihava se podle druhu genetiky, jedny to prospeje jiny ne. Kdyz chces zastrihavat doporucuje se nad 3. Patrem, ale myslim, ze Jointza ti to rika spravne, uz talhle z toho bude slusna bush
Super, nezastřihnu, alespoň je nebudu znova stresovat. Nová genetika je jack herer 17ks, stará critical+ nebo crystal+, matkář neví přesně, každopádně jich zbylo 8ks a není ještě jisté, zda se všechny dožijí ,,přirozené smrti"
Teplota 29 den, 25 noc. Dnes budu dokrmovat plagron grow (mám ještě dávat kořeňák?) Lampa 30cm nad vrcholky, kytky vypadají zdravě, jen mají bílý lem okolo listů, možná to je tím, že tři dny svítila lampa nonstop (omylem).
Kytky už se ujaly, mají cca 25cm, spodní patra mají max 3-5cm, táhnou se hodně nahoru a proto řeším zda zastřihnout vrcholky a pod nimi nechat 2 max 3 patra nebo střihnout jen spodky a nechat cca 9větví, co myslíte?? Dozvěděl jsem se tady, že jack se po přepnutí vytáhne o 300 %, takže bych nejraději zastřihnul a hned přepnul. Druhá věc je, že když nezastřihnu, tak se mi všechny hlavní palice vytáhnou nahoru, kde budou mít spoustu místa a spodky dole taky. Další možnost je oholit patra, přepnout na květ a nechat narůst jeden pořádný kokon Nebo risknout a něco zaštípnout, něco nechat a něco oholit, pak sledovat rozdíly...
Díky za rady,
nechť to roste
ps, koupil jsem pořádné zlhčovadlo, ale vlhkost stále 20%, tak jsem do boxu nakoukl v noci a box byl totálně plný páry a vlhkost?? dvacet procent, reklamuju teploměr