Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No od přepnutí se to podle fotek vytáhlo slušně, ale na slabejch větvičkách? Naopak ty větvičky mi přijdou relativně silný... ty paldy už nějakou hmotu mít budou a kytky celkem drží tvar a neohejbaj se, zdá se.
Jinak víc bude záležet na genetice, vzdálenosti lampy od kytek a tim jak dobře je kytka živená... to od jakýho výrobce máš sodík je si myslim jedno, až na detaily je to v principu všechno stejný.
My potřebovala promluviti si zblízka s malá hojivá bylinka. Ať svět prolétáva se kolem okolo. - Sulik
Hlavně si to radši hlídej, ať se ti nevypne světlo, nepřestanou jít větráky, nezasekne čerpadlo, nedá se ti do toho plíseň atd. atd. čert nikdy nespí :-D
Hlína je stejná jako v prvním kole cca 55% zahradnický substrát, 25% kokos a 20% perlit. Ale to jsem měl ještě málo substrátu, tak jsem šel na zahradu zhrabat hlínu z minulého kola. Je to tak 1:1 nový/starý. Jinak jsem jednou ze začátku pohnojil krystalonem a na květ Alga Bloom, jinak nic. Řekl bych ale že hodně dělají prostě velký květináče.
Původní příspěvek od crazyben Vypadá to vážně parádně... ještě pár dní/tejden bych jim nechal, ale bez pořádný lupy nebo mikroskopu to můžeš vždycky jen hádat...
Jj to vím, už asi týden to sleduju. Jsou krásně mléčný, spíš mě zajímá jestli mám čekat až začnou zlátnout. Vyčetl jsem tady že se má sklízet právě když začínají zlátnout.
Tak ještě chvilku počkám. Nechci čekat moc dlouho abych nechytil plíseň, teď když se konečně zadarilo ;-)
To záleží jaký kouření máš rád... jestli ti nevadí silnej fyzickej "stoned" stav nech to klidně zezlátnout pořádně. Pokud chceš hulit celej den a s úsměvem zároveň fungovat tak to vem klidně už teď, když sou mléčný.
My potřebovala promluviti si zblízka s malá hojivá bylinka. Ať svět prolétáva se kolem okolo. - Sulik
Původní příspěvek od crazyben To záleží jaký kouření máš rád... jestli ti nevadí silnej fyzickej "stoned" stav nech to klidně zezlátnout pořádně. Pokud chceš hulit celej den a s úsměvem zároveň fungovat tak to vem klidně už teď, když sou mléčný.
Dobře počkám až začnou zlátnout. I když nejsem žádnej velkej hulič, spíš sváteční. Nadchlo mě spíš pěstování než hulení, nevím jestli mě pochopíte :-)
Správně, myslím, že bylo rozumné je šmiknout, když začali lehat, to byl jasný náznak Je rozhodně fakt, že čím jednodušeji je člověk pěstuje, tím lépe se mu odvděčují, čímž narážím na Tvé hnojení V jednoduchosti je prostě veliká síla.
K výnosu a high gratuluji