Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ok dík ..prostoru tam mám právě dost , muzu to roztáhnout o délce 3,5metru šířce 150cm a výšce 200cm
Tak čekám až to ještě poporoste a pak to dám přes celej box, je to v 11l kvetinacich a celkem jich je teda 23 ..hodim další info
Dnes po 20dnech převzetí řízků a pusteni růstu sem se rozhodl přepnout na květ, co vy na to ?není ještě brzo ?kytky mají cca 30cm , SOU pěkně rozvětvené ale nějak málo husté co se týče listů, jedu 600w 2× , dnes sem hodil teda 12\12 a jednu žárovku sem vyměnil už ZŠ kvetovou druhou ještě nrcham týden,zkusim jakej bude rozdíl. Jinak zítra proplachnu enzimama od AH a až to trošku proshne hodim hnojky na květ taky od AH.
Vetram odtah je nonstop nastaven na teplotu 28C pritahem mi teď jde co2 jen když svitim a poustim ho tam 30min každé 4hod..uvidíme jen zkouška která mě napadla
Tak máme 24 den 12\12 ,zlomil sem par větviček pádem vetraku, špatnou manipulaci atd. Ale nejvíc co me trápí je výška . nakonec mám na prostoru 150×130×180 (d,š,h) 2×600w ,zalivam každé 2dny dávám AH bloom +Plagron GS +plagron royal ten med dávám myslím dost velké dávkování ale kytky na tom jedou asi ..poměr AH bloom 2ml na litr ,(hlína) poistim jim tam každé svícení po dobu 2h co 2 .
Uvidíme jak pojedou dal
Se semnou nikdo nebaví ?pokud se semnou nebudete bavit tak to tu radši seru a lrosim admina o smazání díky
Nejake rady ,atd byste kluci a holky mohli ,sem sem začátečník a rad se priucim od zkušenějších ať je další pěst lepší