Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdar, kolik tam máš teda kytek(květináčů)? Já bych se klidně i na tu sít vykáknul.. jel jsem něco podbného a kyti jsem různě prohazoval a masíroval abych je měl všechny ve stejné lajně a g/w jako prd...
ok tak zacnu hnojit až za ty dva tydny zhruba..no táhne se docela dost,připominá mi amnesii,docela rozestupy mezi patry,ALE zastříhávat se mi to teda vubec nechce :-D ..co když to budu proplétat dokud to pujde to by taky šlo ne?..ten růst by se měl po nějaké době zastavit přece?
TommyGun je tam 18ks/6 litrů...no taky jsem na tím uvažoval že bych se na sit vyprd,ale myslím že by to pak přerostlo ještě víc,takhle to mužu pořád pod tu sít ještě nacpat :-D .
Vemenex právě že je to včera přesazený do allmixu tak mi přijde blbost hnojit předhnojený substrát :-)..ale zkusím jim dát po týdnu poloviční dávku ;-) ..
Hey Groweři :-D ..potřebuju radu,chci řešit tu nízkou teplotu při tmě..něco jsem pohledal a zacílil jsem na dvě věci..uvažuju nad tím že koupím,bud ten topný kabel a nebo infražárovku,spíš bych jyl pro tu žárovku,ale otázka,nebude mi to ku*vit periodu??..taky jsem ještě našel světlo greenhornet (noční světlo,ale obyč.ne LED),ale zase nevím kolik a jestli to vubec hřeje,někdo zkušenosti??..
tie maličké fukáre majú dva stupne 600/2000w a práve preto potrebuješ rozumný termostat alebo olejovy radiator ktorý pekne reguluje teplotu a nejde nonstop, myslím že tá teplota je pri kvete zásadná..
To jo,proto to chci řešit,ale ta žárovka ma třeba jen 150W a kdyby jela cca 6hod.v kuse...zase mi jde o to vrazit do toho co nejmíň,protože na příští kolo plánuju uplně jiný box,takže se mi nechce dávat přes 2 litry za něco co budu mít jen na jedno kolo