Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Smallholder - oni ho neflusali priamo na brko, ale najradsej na prst, tak aby visel ako pavucinka a potom to v tej pavucinke obalili ako hovorim, tfuj tfuj nechutne je to tak aj tak
Zaujimalo ake mate skusenosti s namacavostou papierov (novu temu zakladat nebudem), napr. ja sa ako priaznivec fajky a bong moc do papierov (zatial) nevyznam, motal som len do cervenych Smoking King Size a do zn. Rizla. Rizla ma podobnu kvalitu (zmacavost) ako cigaretovy papier, teda dost velku, cerveny Smoking je na tom o poznanie horsie, je navyse aj dost priesvitny, nic pre tajnych agentov Vyzera to tak, ze sa na mna nieco z tohto nechutneho zvyku nalepilo, vzdy totiz podvedome obtiahnem hotoveho brcala (aj cudzieho ) pod jazykom
fuj peknej humac,jedno takovy hovado co voslinta cely brko znam.
Nemam nic proti typkum co si to takhle balej pro sebe,ale cpat to nekomu jinymu to je fakt desny,co si pak vo takovym debilovi muzou normalni lidi myslet? Jinak kdyz brko prohoriva tak se musi naliznout,to je jasny
dle toho,zda je vzorek prilis suchy...ale...kdyz prisel na navstevu jeden kamo od meho pritele-brator Slovak-tak ten joint naslintali natolik,ze to vazne teklo!jenze co jsem mela delat,kdyz jsem mela na fukec takovou chut
musim jen jeste dodat,ze prvne jsem se zdrahala,ale nakonec jsem si na tom ulitla skoro taky.oni totiz uz byli zboreni a proste se na tom tezce zasekli... ))
Jednoho krásného červnového sme se Smallholdrem ubalili raketu ze dvou pejprů, dali sme ji do krabičky od zubní pasty a vyrazili na kopec. Sedli sme si a já si rozmejšlel, jestli olíznout či neolíznout.. tak sem to volíz a hle... papír změknul a jak to brko bylo velký a tim pádem těžký, tak se zlomilo ..ale i tak to byla pořád slušná mrkev
No můžu já to nevolizuju a ani nebudu.
Jednou jsme seděli v parku bylo nás 5 a jeden typ ubalil špeka no pak to cely voblízal (No fuj) Taky si to sám vyhulil. No možná volíznout jen když je člověk sám
Tak čus, no já nikdy papírky nevolizuju a ani u nás nikdo s kym sem hulil nevolizujou brka (ani angláni, amíci nebo holanďani, s kerejam sem hulil samozřejmě), páč nám to fakt přijde nechutný. A taky nevolizuju ani když brko hoří nakřivo, to to prostě upálim a hotovo (ikdyž to u nás ňáký lidičkové přecijen dělaj).
Taky sem mel kamose, co gdyz balil brko, tag na nej vypustil ocean (CuzZ Waggy =)).. Weskery komentare odbyval vymluvou zhe to spatne lepii. Ale myslim si, zhe clovek musi v zivote vydrzet vetsi nechutarny, nez naky mokry brko..
Viz vzkaz uklizecky, kterej byl prilepenej na chlapskejch hajzlech na koleji BCD na suchdole: I podelany prase ma kolem koryta poradek, tag az se pudes priste vysrat, pamatuj na to, ze i my uklizecky mame jenom jeden zaludek!!!
..bylo to delsi, ale cely si to nepamatuju
Kazdopadne zlaty voliznuty brko =)
Já ho neolizuju,pouze občas jemně nasliním-ale kámoši ho většinou oblíznou z jedný strany...Ale taky sem viděla jak ho někdo dosti nechutně zmokřil,ale hulit mi to nevadí-teda jak po kom ....