Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
toofy to nevypadá že brzy budeš sklízet,vidím to tak na měsíc,co to máš za odrůdu a kdy ti to začalo kvést?To že ti tam zhnědne pár blizen neznamená že to už zraje stává se to často v květu že blizny hnědnou ale květ roste dál.
okej okej díky za rady , jinak vzorek mám semena ze Seedbooku a je to Outmix... bohužel v tom byly 3 vzory takže nevím který je to přesně. Kvete mi to přibižně od začátku srpna
Zdravim. Potreboval bych prosim poradit. žloutnou mi listy na vrchu u palic a delaji se na nich hnede az cerne fleky a pote uplne uschnou. nevim si rady.
Čágo hele ty listy vypadaj na plíseň bramborovou. Někdo píše že stačí postřik odtučněnym mlekem s vodou 1:10.
Ja sem ale použil (na začátku květu) kuprikol a po tejdnu už po flekách nebyly památky.