Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Alga rada je organicka, takze nizsi NPK lze ocekavat jako u vsech organickych hnojiv.
"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy
Původní příspěvek od GoQuality Prý je to případ mnoha eshopů, nejen v česku...
Nedelej prosim z omylu spravce webu e-grow konspiraci eshopu )
"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy
Původní příspěvek od GoQuality Já bych to nevyhazoval, ale nechci hnojit květ s něčím, co nemá prakticky fosfor, podle mě se to dá použít klidně na vegetativní fázi, ale květ bych tím ošidil....
Chci jen vědět, jestli by vadilo použít ten alga grow, ten má kupodivu fosforu dost.. jen nevím, jestli tomu nebude vadit to množštví dusíku.
Nekoukej jenom na cisla. To nejde.
U zavedene znacky hnojit grow misto bloom v kvetu je proste totalni nesmysl. Resis uz vymyslene a snazis se vynalezt kolo aniz bys mel zkusenosti s jezdenim.
Drz se rad mistnich groweru..
Chápu rozhořčení že jsi nedostal to co jsi koupil( podle popisku) a máš plné právo na vrácení zboží. Na druhou stranu bych to tak moc neřešil, jak už bylo několikrát psáno, jedná se o osvěčené hnojivo s výsledky.
Protože už jsem to otevřel, mrkl jsem se až potom.. A navíc je to celkem složitý něco vracet, když pobočka je přes celou republiku.. a poštou nic posílat nechci.. to klidně využiji na vegáč, furt je to kvalitní hnojivo a nic se tím nezkazí.. jen mám pocit, že bych se ošidil na palicích, kdybych to používal v květu.
No dobře, díky za rady... Nakonec použiju teda ten bloom, ale jsem nucen si objednat to PK 13-14, bez toho bych se podle mě dost ošidil o macatý palice
carlos, po netu je spousta shopů, kde jsou úplně jiné hodnoty, zahraničních je ještě víc, není to případ jen e-grow
Plagron je jedno z nejlepších hnojek co sem měl možnost vyzkoušet pokud našels nejakej blábol na webu kašli na to.Odjel sem stímhle hnojem bezpočet outdoor sezon a vždy nádherny zdravý kytky hnojim stím i na zahrádce (alga sada) a vše super od rajčat až po konopí. Bych se tím vubec netrápil Ať to roste
Zdravím
Když sem hnojil plagronem tak grow na růst a bloom na květ.5 ml na litr.Ty údaje na flašce sem neřešil plagron přece ví co dělá...
No a byl sem spokojenej.Pak sem přešel na ty hoštice ,na který se taky ptáš.Jen tak se zvědavosti jestli pocítím nějakej rozdíl.
K těm slepičincům používám ještě guáno z mořských ptáků a lignohumát 5v1.Vše hoštice.V růstu dávkuju podle nich a na květ trochu přidám.
A sem spokojenej.Rozdíl mezi plagronem a hošticema není vidět.Teda kromě toho že 3 flašky od hoštic stojí jako 1 od plagronu....
Ale když už ho máš tak nevyhazuj a vklidu použij podle výrobce.Oni vážně vědí co dělají bude to v pohodě.
Zdárek
po trávě se nechodí po trávě se směje
Základní pohyb všeho stvoření je prostý:tam a zpátky
U Plagronu bude nejspíše vtip v tom, že dle jejich sestaveného schématu hnojení předpokládají i použití jejich boosterů. Resp. v kvetoucí fázi přidávají i "Green Sensation", které má složení 0-9-10.