Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Škoda - mohl jsi 500 ušetřit a ještě vymalovat , no pár lidí jelo i s alobalem a taky to nějak šlo, tak to snad půjde i u tebe. Já začínal podobně našel jsem bendu z dřevotřísky, vyplnil odrazovou folií co se dáva za okno u auta, vyšrouboval úsporku na chodbě, vymontoval větrák z PC a podobně. Postupem času jsem ale zjistil že by to asi šlo, ale stálo by to za prd, tak jsem dokupoval a upravoval (a vlastně to dělám pořád).
Bilou barvou to natre i cvicena opice. Stim alobalem si nadelas vic skod jak uzitku. Pockej tedy mesic nez budes mit alespon na tu folii. Kdybys nebyl tak daleko tak bych ti ji i dal. Na zacatku jsem si chtel tez postavit vlastni skrin a jediny co jsem kni koupil byla ta folie. Na zbytek jsem se vysral a koupil box
Hoj
Čím mas v planu svítit v květu??
Na co si kupoval 20 roli alobalu? S tím oblepis byt 3kk ale hlavně vyhozené prachy, taky sem odjel 2 kola s alobalem a fakt je to k hovnu no to brzy zjistíš sám. Co se týče toho světla tak si myslím ze stejne nakoupis výbojky a myslím ze si to mohl udělat hned bo pod tema zářivkama sklidis dvě brka na kytce i když tam dáš 4x18w tak to nebude žádná sláva . Každopádně by se dal sestavit za 4litry lepší setup. No záleží kolik materiálu si chceš vypěstovat ze budu optimista a bude ti stačit 30 g s pod tech zářivek tak jo jestli chceš víc tak přemýšlej nad vyšší vztazí. Ať se ti daří. Peace.
No začít se nak musí ;-) de to i pod zářivkama no na masti zapomeň :-) a neb to nevykur a udělej mast :-):-) no budu sledovat jak ti to půjde. Jak tam udržujes vlhkost?? To světlo můžeš dát klidně níž ono to tolik netopí a holkám se to bude líbit. No ať se ti daří kolego peace.