Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No a tady ošetřeny 3 no name proti tomu padlí :/ vypadá to uz líp holky rostou první říkám kečup je největší druhá je anděla byla uz od malička takova jiná celá žlutá no zlepšila a třetí se jmenuje protlak
Stačí být opatrnější s vodou, když není perlit. A pokud má hlína větší obsah rašeliny, tak ta má podobné schopnosti jako perlit. Bohužel je kyselejší. Škoda že je ten perlit tak drahý :-(
Kyti zalevam vždy az když vyschne substrát nechci to přelit holt to holky budou muset zvládnout bez perlitu presazovat uz je nebudu toto je finální podoba
Ještě prosba mám kytky zastrihnout? Ty no name uz mají šest pater stejně tak jedno A.M.S a ty další 2 A.M.S mají 3 patra jede čtvrté poraďte jinak všechny se krásně větví sami
Původní příspěvek od sanyy Ještě prosba mám kytky zastrihnout? Ty no name uz mají šest pater stejně tak jedno A.M.S a ty další 2 A.M.S mají 3 patra jede čtvrté poraďte jinak všechny se krásně větví sami
Hoj
No to je na tobě ale myslím že zastřih prospěje víc se ti kytky rozvetvi. Z pravidla můžeš v klidu zastřihnout jak mile má kytka alespoň 3 patra. Koukni po fóru najdi a počti si o technikách zastipovani. Osobně ti doporučuji zastrihnout topingem kde odstranis nejvyšší patro.
Místo jedné centrální palice budeš mít dvě. Peace.
ahoj já bych to být tebou zastřihnul. Je to čistě otázka osobní preference ale vidím, že pěstuješ na balkóně, nebo někde na terase, takže bych zastřihnutí rozhodně doporučoval přecejenom se o ~1,5m keříky stará líp, než o přerostlá košťata. Budu sledovat
No tak ted jste mi dali tak ja něco zastrihnu a něco necham nezastrihle dnes se o to postaram co se týká zastipovavi mam snad procteny celý grower co se týká pestu a všeho ostatního jen je mi právě líto takhle hezké kyti zastrihovat když tak pěkně rostou
Původní příspěvek od Mankey ahoj já bych to být tebou zastřihnul. Je to čistě otázka osobní preference ale vidím, že pěstuješ na balkóně, nebo někde na terase, takže bych zastřihnutí rozhodně doporučoval přecejenom se o ~1,5m keříky stará líp, než o přerostlá košťata. Budu sledovat
no nevím jak vysoko to chce růst ty 3 no name jsou jen v 5l kýblu takže si myslím že to ani vysoko neporoste horší odhad bude u A.M.S ty mají 10l a 15l no takže spíš bych stipla něco od každého abych věděla jak se zachová po zastrihu a bez zastrihu