Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Nazdar ,sehnal jsem si digitální časový spínač protože u toho obyčejného se my neposouvaj hodiny ale nemám ponětí jak to nastavit,Prý je na internetu na to návod ,nevíte kde ,nenašel jsem ho
Mne sa objavil teraz problem s rovnakym elektronickym casovacom..jednoducho niekedy zblbne a neprepne medzi rezimom on a off..je to kazovy kus?cca 2 mesiace isiel bez problemov..alebo moze byt problem v tom co bolo spomenute na zaciatku (ze casovac nie je vhodny na vybojky a pod.?)pouzivame ho predsa vsetci..
Původní příspěvek od atletico niekedy zblbne a neprepne medzi rezimom on a off..je to kazovy kus
Chlapi ty digitalni hodiny co je tu na ne odkaz na youtube jsou absolutne v poradku a slapou perfektne akorat je chyba v nasem chybovem nastaveni protoze v tom videu tahle informace chybi.
Kdyz jsem je pouzival poprve v prvnim kole taky se mi stalo celkem 3x ze neseply jak mely ale nakonec se mi podarilo zjistit v cem je chyba.
Pokud je prenastavujeme z 18/6 na 12/12 nebo se behem pouzivani hodin nechtene zavadi o ten cudlik "auto" tak se to tim automaticky rezim vyrusi a uz to nespina tak jak my chceme.
Musi se opet ten cudlik nekolikrat zmacknout po sobe a opetovne vratit a nastavit na to spravne auto. Cudlik "auto: tam ma dve rozdilne polohy, jedna funguje a ta druha i kdyz je rosvicen napis auto tak nereaguje, musi se jeste posunout o krok dal, na to druhe ..auto.
Když to tu žije, tak přidám svůj postřeh s digi spínačkama. Spínám s nimi stykač, takže mi ani nevadí že spínají nulák.
Můj problém byl ten, že jsem nastavil čas zapnutí pro všechny dny v týdnu, ale čas vypnutí jen na pondělí. Dřívější hodiny co mám měly vždy ty dva časy On-Off se stejným parametrem. Nebo aspoň to bylo nastavené jako výchozí. Takže když čas zapnutí byl Pondělí-neděle, pak čas vypnutí byl automaticky taky Po-Ne. U těch posledních hodin je u každého času defaultně Pondělí u každého času. Naštěstí sem to zjistil hned první den pár hodin po času vypnutí tak se nic nestalo.