Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No co, když kytka roste sama a nainvestuješ 50 Kč do substrátu + 50 Kč do do granulovaného hnoje a máš své řízky, tak tě krádež sice štve, ale nezrujnuje. Zasadíš si na 5-ti místech po 2 kytkách a třeba 2 nebo tři místa vyhmátne nějaká svině. Takže ti stejně zůstanou 4 kytky, což při pěstu venku znamená třeba 3 kg materiálu po usušení.
Krobaku: gratuluji a držím palce!!
Původní příspěvek od Luboshek čau prosímtě to máš klasiku Green poison ...nebo máš fast version?? že já mám fast version a vypadá to stejně..
Ahoj, je to klasika. Mal som ju IN, tam vyzerala tiež inak. Ale mohlo sa stať že som ich v OUT-te pomiešal pri sadení. Na fotkách môže byť zmätok. Budem si istý keď dozrejú.
Krobak: Cao pane moc peknej out Mas naky svoje mistecko ? ozkouseny? Taky jsem za mlada mel takovy mistecka 3,4 ale prihnojovat jako ty sem to nechodil Dobre ty Jak to pak tahas pri sklizni domu? drzim palec at to dozraje!
Původní příspěvek od senssistar Krobak: Cao pane moc peknej out Mas naky svoje mistecko ? ozkouseny? Taky jsem za mlada mel takovy mistecka 3,4 ale prihnojovat jako ty sem to nechodil Dobre ty Jak to pak tahas pri sklizni domu? drzim palec at to dozraje!
Ahoj, vonku pestujem už iba z nostalgie. Mám ich zasadené blízko miesta na ktoré často chodím, tak prečo si občas nezaliezť do kríkov s bielymi bandaskami . Po kose ich ťahám domov postupne pekne v batohu . Čo si budeme hovoriť, najlepšie chutnajú tie spod slnka. IN ma baví, OUT tiež plus viac mi šmakuje.
Zdravim, stim A.M.S. bych se toho nebal, mel by to byt Anti Mold Strain (anti plisnova odruda)...tak snad nebude problem ji sklizet koncem rijna. Pisou ze snese i vlhke podzimni pocasi. Mam letos taky dve a jsou to spolu s wappou letosni favoriti. At se dari!