Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od itchy_k Ještě taková asi primitivní otázka, ale co mám dát dolů do květníků? jsou tam díry a subtrát by asi propadával )
No já dávám na dno síťku (když má květník extra velké díry), třeba z balení nektarinek, nebo jinou jakou seženu. A na to trochu keramzitu tak 1.5-2 cm a pak už směs hlíny a perlitu. Kolega používá geotextilii, tou voda snadno proteče.
Na ten květ jsem se ptal konkrétně na ty me kyticky...jestli už začaly (chloupky už raší) tak jestli mohu začít hnojit na květ..
Substrát dirama na dne nakonec nepropadava,takže v pohodě
Původní příspěvek od itchy_k Na ten květ jsem se ptal konkrétně na ty me kyticky...jestli už začaly (chloupky už raší) tak jestli mohu začít hnojit na květ..
Substrát dirama na dne nakonec nepropadava,takže v pohodě
Hoj
Tak jim něco prilij na kvet ať ti pořádně nakvetou jestli ukázali pwrflovers tak pokvetou (automaty) . Už určitě můžeš. GL peace
přidávám další foto a mám otázku - jak dlouho myslíte ještě potrvá, než budou hotové? jde mi o to abych pak tak 10 dní před sklizní přestal hnojit a za 2týdny jedu na 4dny pryč, tak doufám, že zrovna nebude čas sklizně..kyti jsou tedy v různém stavu..u jedné odrůdy se už snad tvoří palice, další kvete hooodně zlehka
Kytka ma spolu 20 listov, a ty ich jej chces strihat? Radsej si precitaj naco tie listy sluzia a hadam pochopis, ze takejto kytke viac ublizis ako pomozes. Ak to este stale nebolo dost zrozumitelne, listy NESTRIHAJ.
taaakže vypadá to na finiš, ve čtvrtek jedu pryč a vrátím se až v pondělí, takže ve čt dám poslední zálivku s hnojivem a pokud mi do pondělka neuschnou, jakože ne, tak ke konci příštího týdne snad budu moci aspoň něco sklidit
konečně se blíží finiš a osobně to vidím u většiny max.na 3dny, kde budu sušit ještě pořádně netuším, asi to risknu v bytě třeba ve skříni, moc toho nebude. nicméně by mě zajímalo, na jak dlouho ještě vidíte, že je mám nechat? četl jsem, že až bude cca 80% trichomu do hněda..řídí se podle toho i následný účinek