Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Je to ruzny. nektery autoslavove mi dozraly ve vejsce jako mas ted ty (auto blueberry od kamose (nevim kde sehnal regular) a pak jsem mel treba zhruba metrovyho mobydicka. Kazdopadne bejt tebou, tak si pripravuju uz druhy kolo a pristi mesic rozjed treti. Moc bych nesazel na to, co ti napisou na strankach banky, protoze kazdy seminko je stejne original. Treba od dinafemu jsem mel ve stejnej den zasazeny tri critical cheese a jeden mel zhruba do padesati cisel, jeden asi 15 navic a treti metr. Vsechny meli stejne podminky a stejnou vyzivu. Ale co mi chutnalo nejvic bylo auto somango od fair. bylo to tak sladky, az me z toho rozbolely zuby. Vynos tak do 30 na kyti
Jako o kousicek urcite ano, ale necekej o moc. Do tech peti cisel mozna s tim, ze zmohutni. Byt tebou tak si ty fair seeds pojistim jeste treba automazarem. Podle projetejch threadu co zde guys rozjizdeli to vypada slibne. Kazdopadne drzim palec. Ale sklenik a pod hnojkama z toho neco vytahnes
Oukej, teď jsem měl právě Think different a Dark Devil ((( Jako ty fair seeds zkusím určitě nějakej autáč od nich a pak ještě k tomu asi něco dražšího, co by jste doporučily? Láká mě AutoMazar, AK 47 AUTO od natural seeds a možná zkusím ještě magnuma, nebo syup oboje od budhy.