Dellies
Stálý Člen
|
Amsterdam - tipy aneb co by grower měl vidět |
Příspěvek č. 17 |
Zdarec groweři,
tento rok, konkrétně na konci září, plánujeme opět navštívit Amsterdam a udělat si kvalitně prokouřenej/prodlouženej víkend - samo i s nějakou tou dávkou kultury a osvěty v oblasti growingu.
Zajímaly by mne tedy Vaše tipy na zajímavá místa, seedbanky, coffeeshopy nebo smart shopy, které bychom na své cestě neměli vynechat. Je mi známo, že jeden thread ohledně coffeeshopů už zde je, ovšem pouze o kofáče mi nejde. Případně pokud máte nějaký tipy, kde prožít fajn večer u pivíčka nebo na nějaké vyhlídce, sem s nimi
Z předchozí zkušenosti s Amsterdamem mohu doporučit Marihuana and Hash Museum, jenž se nachází poblíž Red Light District. Mezi kofáči bych zařadil Bulldog Palace na Leitzepllein, ten byl opravdu výbornej a jeho SSH rozhodně to nejlepší kouření, co mi prošlo ústy (a že toho bylo za těch let opravdu kvantár). Ještě bychom se chtěli podívat do Cannabis Colleage, kde nám vždy zavřeli těsně před nosem. Případně nás ještě napadlo, domluvit exkurzi v nějaké továrně na hnojiva - v potaz připadá například Canna Laboratories ve městě Breda.
Máte nějaký další tip? Za každý příspěvek budu velice rád
Happy grow my friends!
|