Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
kuknite si moj pest od fair seeds(btw zo semien ktore boli rok v mrazaku) a potom možte volačo pindat ked budete mat 100% kličivost pri všetkych seminkach uchovalych prave v mrazaku.
přidám zkušenost se klicivosti semen z letošního Cannafestu.
vip-seeds : odruda Tank.ze 4ks vylezlo 1
dinafem : odruda original Amnesia ze 3ks vylezlo 1
barneys farm:Liberty Haze ze 1ks vylezlo 1
pineaple chunk ze 1ks vylezlo 1
red diesel 1ks vylezlo 1
sweet seeds: white critical 1 ks vylezlo 0
old school seeds : odruda Haze 1ks vylezlo 0
odruda Mango 1ks vylezlo 1
vše feminizované,fotoperiodicke. kliceni mezi ubrousky, kazde 4dny vymenena voda a obrousky. po 3 tydnech jsem to vzdal. pristi cannafest ty nevykliceny semena hodim dinafemu na hlavu.
Demokracie je pěkná věc,ale jeden osvícený monarcha by byl požehnáním.
Ja na cannafeste koupil regulerne , crockets sour tangie 12 ks vylezlo 12 a sour krypt 6 ks vylezlo jedno, to mam na selekci.
Hold nekdy jsou ty seminka stara ...
Inak hoši vedeli by ste mi poradit?vacsinou robim s regularnymi semenami a v podstate viem ako s nimi narabat..tentokrat sa mi dostali do ruk aj feminizovane kusky od dinafemu.stala sa mi taka vec ze som ich daval klicit k par kuskom no name regularom..vsetky semena mali rovnake podmienky a feminizovane pukli,vystrcil sa milimetrovy klicok a rast sa zastavil..regulari vyklicili do 5mm a dal som ich do jiffu..v com je problem?su feminizovane semena nejak haklivejsie?mam s nimi narabat nejak inak?neviem kde je chyba