Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Malý náhled do boxíku. Zalivka 4ml/bio bloom, 2ml/l PK. Zvyšovat dávku hnojiv už nebudu. Paličky začínají pomalu hnědnout.
Z dvou big budů jsem sundal mřížku, tato odrůda není pro scrog moc dělaná, přišlo mi, že jim to spíše škodí...
Jsem zvědav, kolik g z toho ve výsledku bude. Doufám že alespoň 50 tam někde schováno je.. =)
Vím, že to sem nepatří, ale máme tu květen a je potřeba myslet na outdoor. Zvu vás tedy všechny do mého dalšího threadu, kde budu testovat AF od Fair seeds!!
Kytí už dnes dostaly pouze vodu s upraveným PH. Počítám, že budou hotové do 2-3 týdnů. Big budy budou jistě o něco dříve než AK. Vím, že možná flushuju zbytečně dlouhou dobu před, ale chci aby výsledná chuť byla opravdu dobrá, takže to chci pořádně pročistit.
Zvažuju použití Rippenu a nebo Final Solution.. Vím, že to jsou dvě rozdílné věci, ale láká mě to zkusit. Najde se tu nějaký názor? Co myslíte..?
Už mě trochu tlačí čas a potřeboval bych sklidit. Kytkám se pomalu zakalují trichomy, zatím jen zlehka.. Potřebovaly by ještě min. 2 týdny myslím, ale nevím zda jim to budu moci dopřát.
Nedalo mi to a po pár doporučeních od zkušenějších growerů a pročtených několika threadů, jsem se rozhodl FS vyzkoušet.
Budu jim to lít v průběhu 10 dnů, pak 2-3 dny flash vodou a cutdown!!
Jednu kytku od každé odrůdy budu zalévat pouze vodou, schválně jestli v tom bude viditelný rozdíl.
V tomto threadu jsem od Vás nedostal mnoho reakcí, tak doufám, že alespoň při závěrečné tipovačce budete trochu akčnější. Třem nejbližším tipperům dávám K+++++!