Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Indoor Pěstování » Výpadek proudu a jak na něj
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Autor
Téma 
lyn_x
Nový Člen

Karma uživatele lyn_x - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

Zdravim ve spolek vsechny growery, jsem tu tak 'trochu' (uplne) zacatecnik, nicmene.. Pokud jde o onu prodlevu pred znovuzapalenim vybojky, je to bezne... zvlast vyznamne se to prjevuje u metalhalidu, vybojka musi chladnout z mych zkusenosti 5-10 minut. Pokud ve vybojce neprobiha zadny castecny vyboj, jiskreni, apod. (pri vysokonapetovem impulsu, ktery ma zapalit vybojku preskoci jiskra, ale nevznikne stabilni oblouk), nemelo by to vybojku ohrozovat, nicmene asi celkem trpi tlumivka a zrejme i starter. Automatika, ktera by po kratkem vypadku produ pockala 10 minut pred znovuzapalenim vybojky by nemela bejt slozita zalezitost.... zkusim se na to casem mrknout.

jinak, co se vybojek tyce, celkem zajimavy clanek je na:

http://www.selc.ie/html/newsletter.html

..bohuzel v anglictine

zdravim a preju hodne uspechuuu

Old Post 01-03-2004 v 22:09 PM
lyn_x je offline   Profil uživatele lyn_x   Find more posts by lyn_x   Foto galerie člena lyn_x   Click here to Send lyn_x a Private Message   Add lyn_x to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
UDAJ&KUSAJ
Nový Člen

Karma uživatele UDAJ&KUSAJ - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

Treba pouzivat starter s casovacom a ten zacne packat do lampy as o napr. 5 min po vypadku.

Old Post 25-03-2004 v 18:38 PM
UDAJ&KUSAJ je offline   Profil uživatele UDAJ&KUSAJ   Find more posts by UDAJ&KUSAJ   Foto galerie člena UDAJ&KUSAJ   Click here to Send UDAJ&KUSAJ a Private Message   Add UDAJ&KUSAJ to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
jacquelin
Stálý Člen

Karma uživatele jacquelin - 90% PěstitelskáKarma uživatele jacquelin - 90% Pěstitelská

Nápad výpadek Příspěvek č. 19

cestuji a doplňuji si na groweru znalosti a došla jsem až sem.
Tak pro zkušenost všech ostatních
- výpadek el. mně už jednou odpálil lampu (600w) dost to bolelo. Pokud totiž vypadne proud jen na krátkou dobu (min) tak po naskočení začne startér hned startovat a tak dostává lampa pěkně zabrat, protože se nerozsvítí. jednou jsem přišla 4-5h po tom co už se mělo svítit, ale byla tma a bylo slyšet jak startér cvaká. Dvakrát to lampa zvládla a pak už se nerozsvítila. ochranou je pojistka, která při výpadku proudu sepne až po delší době.
....a kytky?
jednou jsem zase přišla do pěstírny kdy měla být tma a svítilo se, protože se odporoučel spínač. Vzhledem k tomu, že jsem nebyla u kytek 5 dní, mohlo se tedy taky tak dlouho svítit . Na kytkách jsem nic nepoznala.
více tady
http://grower.cz/forum/showthread.p...9761#post209761

Naposledy upravil jacquelin 20-12-2005 v 20:31 PM

Old Post 20-12-2005 v 20:19 PM
jacquelin je offline   Profil uživatele jacquelin   Find more posts by jacquelin   Foto galerie člena jacquelin   Click here to Send jacquelin a Private Message   Add jacquelin to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kirk
Stálý Člen

Karma uživatele Kirk - 0% Pěstitelská

Přerušení (výpadek) proudu při indoor pěstování? Příspěvek č. 20

Chtěl bych se zeptat jestli jednodenní výpadek proudu ovlivní nějakým způsobem rostlinu? Jestli tohle téma už tu bylo, tak se omlouvám

Old Post 11-01-2006 v 20:47 PM
Kirk je offline   Profil uživatele Kirk   Find more posts by Kirk   Foto galerie člena Kirk   Click here to Send Kirk a Private Message   Add Kirk to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Al Capone
Stálý Člen

Karma uživatele Al Capone - 42% Pěstitelská

Příspěvek č. 21

Zdravim, vypadek proudu muze rostliny ovlivnit pokud jsou prepnuty ve fazi rustu. Prodlouzena nocni perioda by totiz teoreticky mohla zpusobit zacatek kvetu rostlin. Naopak ve fazi kvetu by jiz vypadek proudu rostliny nemel nijak ovlivnit. Vypadkum proudu se da predejit pomoci UPS (zalozniho zdroje) pomoci, ktereho muzeme napajet napr. ventilaci ci jina podobna zarizeni okolo pestebni mistnosti. Nikoliv tedy osvetleni, abych uvedl na pravou miru!! Problem je bohuzel v tom, ze vydri v chodu jen nekolik malo hodin.

Neposuzuji člověka podle toho, co získal, ale podle toho, co dal. Albert Einstein

Naposledy upravil Al Capone 21-03-2006 v 18:32 PM

Old Post 11-01-2006 v 21:34 PM
Al Capone je offline   Profil uživatele Al Capone   Find more posts by Al Capone   Foto galerie člena Al Capone   Click here to Send Al Capone a Private Message   Add Al Capone to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
plantážníci
Stálý Člen

Karma uživatele plantážníci - 86% PěstitelskáKarma uživatele plantážníci - 86% PěstitelskáKarma uživatele plantážníci - 86% Pěstitelská

Příspěvek č. 22

Mementor: nejde o udrzeni skrine v chodu - to proste neutahnes nicim (nejak smysluplne) ale v pripade ze pouzivas bubler nebo cokoliv kde cirkuluje voda okole korenu atp. ti UPS podrzi i nekolik mnoho hodin v chodu vzduchovaci motorek nebo cerpadylko... a to je mnohem dulezitejsi nez svetlo ... (pokud vypadek netrva tyden pak uz je vsechno jedno... )
Al Capone: Pokud jde o jeden den nebo ciste vypadek proudu (tzn. jeden den trochu jina perioda) sou nasledky nulovy (nebo temer nulovy - kazdopadne zanedbatelny) slysel sem ze treba i 3 dny tmy se daj prezit ...
Kikr: chtel sem tu odpovedet a nemohl sem ze prej sem na ignore listu to asi za pochvalu toho tvyho inteligentniho thrydu se semenama
Cest
Vojdmen

• плантация 2005
  • плантация 2007

Old Post 12-01-2006 v 09:47 AM
plantážníci je offline   Profil uživatele plantážníci   Find more posts by plantážníci   Foto galerie člena plantážníci   Click here to Send plantážníci a Private Message   Add plantážníci to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
fire.ent
Stálý Člen

Karma uživatele fire.ent - 92% PěstitelskáKarma uživatele fire.ent - 92% PěstitelskáKarma uživatele fire.ent - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 23

chtel sem jenom neco doplnit podle prispevku c.9 kytky bez vzducovani rozhodne nechcipnou mel sem pasiv hydro celej jeden round a mel sem akorat rasy protoze sem byl debil a nezatmavil sem to a to jenom proto ze sem to mel na chate kam jezdim jednou za mesic a outdor neprichazel v uvahu lidi vsude bengalcu a lidi zvedavy a sousedi este vic takze proto.a huleni dobry a nechciplo nic cus

Old Post 25-04-2006 v 15:50 PM
fire.ent je offline   Profil uživatele fire.ent   Find more posts by fire.ent   Foto galerie člena fire.ent   Click here to Send fire.ent a Private Message   Add fire.ent to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Risan
Stálý Člen

Karma uživatele Risan - 65% PěstitelskáKarma uživatele Risan - 65% Pěstitelská

Příspěvek č. 24

na vypatky proudu s..u stejne to nezmenim, vybojka chytne stejne asi po minutě zpátky a valit do založního zdroje nejakych 5-7000 se mi nechce a jedine co se muže stat kytkam při delším výpadku proudu je že se rozhodí a začnou kvést.

Old Post 26-04-2006 v 22:01 PM
Risan je offline   Profil uživatele Risan   Find more posts by Risan   Foto galerie člena Risan   Click here to Send Risan a Private Message   Add Risan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
pan_slusnak
Nový Člen

Karma uživatele pan_slusnak - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 25

zdravím growrs, chtěl jsem se zepat,
rozjíždím si 7 matek ze semínek DP a už podruhé asi v rozmezí 14dnů se mi stalo, že se mi z ničeho nic vynulovaly digitální spínačky a než jsem to zjistil uplynula asi doba 5 hodin, čili místo 18 měli nějakejch 13,5 hodiny
kytky jsou cca. měsíc starý, mají asi 25cm
-myslíte si, že v tom může být nějaký problém a kytky by mohly začít nakvítat?
-nemám jim pro jistotu prodloužit o hodinu periodu?..čili na 19/5 hodinu
- potřetí už k omylu nedojde...spínačky jsem vyměnil a nespolehlivé mrdky odeslal do křemíkového nebe:-)

create your own reality....!!*

Old Post 15-08-2008 v 10:02 AM
pan_slusnak je offline   Profil uživatele pan_slusnak   Find more posts by pan_slusnak   Foto galerie člena pan_slusnak   Click here to Send pan_slusnak a Private Message   Add pan_slusnak to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 06:56 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
07-08-2015 - Výpadek proudu změna fotoperiody - 7 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás