Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Když se zastaví růst, popř tím ostříháním se dá většinou nárůst výšky i trochu zbrzdit. Já osobně postupně trochu od středu a podle délky květy odrůdy cca v 1/3 květu finálně.
"Mít rád lidi a milovat lidi, to je celé tajemství a snad jediný recept na štěstí. "
Voda jede nonstop, už jsou to porádný keře, začíná to nakvétat. O volnu jim oholím celý spodky. EC který zvládají je nerealný 3,6 včera, dnes tam bylo 2,7 nechám padnout na 2 a zase nasolím 3,5. Ph mám 5,5-5,9.
Dobré je že jsou nádherně zdravý, nikde se nic nekroutí, nikde nic žlutýho...
vyfotil by jsem teho víc, ale baterky v kopru :-) alespon ta jedna.
Jede to nááádherně!! Do týdne tam půjde na posledních 20 dní 1000W! Tak uvidíme co to udělá roste to před očima, royal sugar to pěkně orosil každnej den 20l vody v prdely... dřina
hoj, ty konečky listů nejsou zdravé(podle mě přehnojené)
jinak zkušenější pěstitelé píšou, že kytka se nastaví na watáž ze začátku květu a bombí podle toho(laicky řečeno) a pozdější zvyšování watáže nemá cenu..ale uvidíš no
pic