Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Základní Pěstitelské Informace » Vyroste/ nevyroste
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Vyroste/nevyroste
Ano
Ne
Ukázat Výsledky [Upravit Anketu (pouze moderátoři)]
Autor
Téma 
Tazy'cz
Stálý Člen

Karma uživatele Tazy'cz - 72% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

Tu hlínu jsem jen porosil, nezalíval. Zalitý byly naposled tuším ve čtvrtek.

Pc větráček mám odtah, ten větší pouštím hlavně když nesvítím a přes den tak 2x denně na hodinku, mám ho nasměrovanej tak, aby kytky jen lehce ofukoval, protože to je celkem vítr ale pomáhá mi tam udržet teplotu do 29°. Tak tedy, nechám je 14 dní povyrůst, za týden je zaleju a pohnojím.
Můžu rosit tedy jednou denně s trochou hnojiva pro růst?
Příští týden tam vymaluju, až budou kytku větší, teď mi ten alobal vyhovuje protože to mäm fakt suprově namířený na kytky.
Pomalu už stavím kumbál 2x1,2x1,2m. Ventilátor na odtah mám pořádnej, ten větší větrák tam přidám, už jen domalovat, koupit větší květináče a v pátek přijde lampa, šmitec. Kolika litrový, respektivě květináče o průměru? Postačí ty 28ky? Přijdou mi jako 8l. Ale moc se v tom průměru nevyznám. Dík a čus

Old Post 17-02-2015 v 12:03 PM
Tazy'cz je offline   Profil uživatele Tazy'cz   Find more posts by Tazy'cz   Foto galerie člena Tazy'cz   Click here to Send Tazy'cz a Private Message   Add Tazy'cz to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Tazy'cz
Stálý Člen

Příspěvek č. 18

Btw: petky jsem sundal

Old Post 17-02-2015 v 12:05 PM
Tazy'cz je offline   Profil uživatele Tazy'cz   Find more posts by Tazy'cz   Foto galerie člena Tazy'cz   Click here to Send Tazy'cz a Private Message   Add Tazy'cz to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
bruno.kudrna
Stálý Člen

Karma uživatele bruno.kudrna - 82% PěstitelskáKarma uživatele bruno.kudrna - 82% PěstitelskáKarma uživatele bruno.kudrna - 82% PěstitelskáKarma uživatele bruno.kudrna - 82% PěstitelskáKarma uživatele bruno.kudrna - 82% Pěstitelská

Příspěvek č. 19

Zdravím
Co furt rosil dyť ti to roste v blatě.......To musí vidět aj antizahradník.....
Zdárek

po trávě se nechodí po trávě se směje
Základní pohyb všeho stvoření je prostý:tam a zpátky

Old Post 18-02-2015 v 08:14 AM
bruno.kudrna je offline   Profil uživatele bruno.kudrna   Find more posts by bruno.kudrna   Foto galerie člena bruno.kudrna   Click here to Send bruno.kudrna a Private Message   Add bruno.kudrna to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
tuffgong1
Stálý Člen

Karma uživatele tuffgong1 - 58% PěstitelskáKarma uživatele tuffgong1 - 58% PěstitelskáKarma uživatele tuffgong1 - 58% PěstitelskáKarma uživatele tuffgong1 - 58% PěstitelskáKarma uživatele tuffgong1 - 58% Pěstitelská

Příspěvek č. 20

K tomu ofuku: "nech ho běžet nonstop, nebo aspoň jen když svítíš, když už ne nonstop ".
Pěstu zdar :-)

Lidi prosím vás , buť ty seriály dodělejte do konce a nebo požádejte admina o smazání !

Old Post 18-02-2015 v 09:32 AM
tuffgong1 je offline   Profil uživatele tuffgong1   Find more posts by tuffgong1   Foto galerie člena tuffgong1   Click here to Send tuffgong1 a Private Message   Add tuffgong1 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Tazy'cz
Stálý Člen

Příspěvek č. 21

Zdar, ten ofuk jsem včera hodil normálně se světlama na čas. spínač, takže jede s nimi 18/6.
Dík a čus

Old Post 18-02-2015 v 13:25 PM
secretgrow
Nový Člen

Karma uživatele secretgrow - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 22

Takové ubožátko se dá ještě vypiplat, myslím že bys jí měl dosypat troškou hlíny, je strašně utopená v tom květináčku. A souhlasím s tím že jsi ji dopřál spoustu zálivky nechej ji trošinku proschnout, méně je někdy více. Tak ať roste k radosti

Old Post 18-02-2015 v 17:18 PM
secretgrow je offline   Profil uživatele secretgrow   Find more posts by secretgrow   Foto galerie člena secretgrow   Click here to Send secretgrow a Private Message   Add secretgrow to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 03:44 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás