Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ještě se zeptám jaká podmisky použít na květníky 6,5L v podstatě velikost boxu je metr na metr.De o to abych při zalití neměl všechno vyteklé mimo podmisky.Thanx za odpověď:-)
To už pak bude záležet kolik tam budeš lejt vody..čím víc , tím víc bude protíkat žeano.Nejdřív bych zalil třeba 0,5l a pak uvidíš jak je na tom jestly něco proteklo nebo sucho a kdyžtak doliješ...
+a jestly máš falešný dno v boxu tak můžeš chill..to hadrem vytřeš kdyžtak.
Idelani pokud zaleva rucne je zvit neco na zpusob konvicky. Ja to doma resim normalni petkou z koly atd s tim ze udelam do vrsku cca 5-7 der malym hrebikem. Proud je dost silnej abych tam nemusel stat dlouho a neni natolik silny aby delal diry v kvetinaci jako kdyz to tam chrstnes bez vrsku.
tak ted jsem to zkousel, dal jsem na 0,5l 1ml A plus 1ml B a ukazovalo mě to různé hodnoty na ppt 0,93 a na Ms 1,90 což mě příde blbost pač podle tabulek co mám od výrobce k tomu hnojení.Byl to ten set ATA coco Max Bloombastic a v tabulce je 3,5-4ml vůbec si nevím rady.Ec metr je novej