Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
do prdele nad cim vahas s 350 korunama,jestli to funguje jak pisou borci tu, o 30 nebo snad 50 procent,toz to vseci notoricti kuraci potrebujou :-D,dneska mi bratranek dovalil lednicku,ale jenom kvuli mrazaku,tak asi obednam celej karton a naplnim aji lednicku :-DDD
Astronautr: Jojo, asi pujde vygooglit i něco lepšího, zřejmě pohledám a objednám
Před chvílí jsme to s kámošem rozebírali a padla myšlenka, co by se dělo při konzumaci manga a ganja mlíka Ale odvahu zkoušet to nemám...
Vyzkoušeno....Zralé Mango, kandované a džus..
Nejlépe mi vyšlo samoz. plod Manga. Stačí kousek, nemusíte ho sníst celé. Pořádně rozkousat na kaši v ústech a by se to dostal Myrcen i žlázami pod jazykem do těla. Pak cirka za 30 min bylinka. To samé platí i o konopném mléku, máslu, oleji atd..ovšem tam je ten účinek samoz. delší a intenzivnější.
Dne jsem viděl skoro zralé Mango u Čongů za 15kč..dobrá cena
Vědomosti jsou měnou ve Vesmíru..Egyptský Bůh Thovt
Zdravím
Tak sem to taky zkusil.Půlku pěkně zralýho manga a 20 minut na to důvěrně
známýho modelu.No neřekl bych že sem byl nějak víc než běžně,ale spíš sem
to vnímal jinak než běžně.....Ale dobrý určo zopakuju.....
Aby teď frydrych neudělal zátah na krámky ovoce-zelenina....To mango bude sakra nebezpečný.....
Zdárek
po trávě se nechodí po trávě se směje
Základní pohyb všeho stvoření je prostý:tam a zpátky
no tak sem toho času ve střední americe, kde mango je jak u nás jabko, tak sme s kamarádem vysbírali zahradu, mangovej salát, mangovej džus a z jednoho manga vyrobili impovizovanou dýmku (když už, tak at je to stylove) a ano, rekl bych, že mango si s ganjou rozumí takže dík za tip a doporučeno od člena HA-de-SH, pořád se člověk dozvídá něco nového...
INITIUM OMNIS PECCATI SUPERBIA EST -- PAX VOBISCUM
Odmítám demokracii, jako jedno z nejhorších možných zřízení, které ve svém důsledku vyneslo k moci nejstrašnější totalitní režimy, jaké jsme kdy poznali. Vláda založená na masách je špatná. Všeobecné volební právo je špatné. Je třeba dospět k Sofokracii, vládě moudrých, volených pečlivě vybranými voliči na základě jejich erudice, vzdělání a inteligenčního potenciálu. Výběr těchto voličů musí být co možná nejobjektivnější, na základě přísných testů předpokladů. Právo volit a tím se defacto podílet na vládě, není přirozené a nemělo by být automatické pouze dosažením daného věku. [edit: ale co, monarchii na vás! ]
No já nevím, po přečtení tohoto threadu už padlo hodně fajných sladkých zralých mang. To že bych poznal nějakou jinou intenzitu se říci nedá. Já konopí používám ve formě naložené v 80% lihu, kdy v lihu je +-20g konopí (3/4roku louhované). Vždy si dám okolo 10-12ml (půlka půlky) a chvíli čekám jelikož to začne působit (najíždět) až za hodinu. Mezitím pomalu valím do sebe mango (vždy zvalím minimálně polovinu manga). V celkovém důsledku však nepociťuji nic extra s mangem. Jedinné proč ho jím, že mi při relaxujícím stavu strašně moc chutná. Možná mango není kompatibilní s alkoholem či co. Když však tak přemýšlím tak už si ani nepamatuji kdy jsem měl konopí bez manga, asi to bude chtít nyní zkusit co to bude dělat když mango nechám ležet prozměnu v lednici
Včera koupeno krásné zralé Mango viz, obrázek..účinnost konopí opravu vyšší. Dle zkušeností musí být Mango zralé, aby byl tzv. Myrcen v největší koncentraci.
Vědomosti jsou měnou ve Vesmíru..Egyptský Bůh Thovt