Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ahoj Aleshi,četl sem dost tvý příspěvky o ledkách a myslíš že by postačilo dosvítit dvěma čipama brightlux vera 29?Je ale celkem problém,že jen za dopravu chcou 60 dol. zatim sem je nenašel v žádnym českym obchodě a na čínu z vysoka seru.stejně jako už na MAZAR.Docela by mě zajímalo,kdo co pod timhle světlem vypěstoval.....
PROSÍM O RADU A POMOC,jak už sem psal,je to můj první grow takhle pod ledkama a snažim se to nějak vychytat.Kytí jsou ted ve 4.týdnu růstu a na listech od spodu je vidět jakoby unhívaly,schly nebo co:-( Napadloí mě hned že to přelívam(hodně pomalu vysychaj květináče,zhruba týden i dýl) tak sem udělal opatení-nezalívam,nehnojim a jenom rosim vodou ph 6,EC 1 +peroxid.dobře?špatně?díky za rady..............at to roste
je to generační válka, ale my ji vyhrajem... | hands can destroy - the same can help! | every single piece of stuff is good, unless you can't utilize it | ukbassradio.co.uk
tak snad to bio-grow spraví,hnojka EC 1,7 a výtok sem naměřil 1,9.přidal jsem peroxid tak doufam.že to kytkám pomůže.No jsem rád za každou radu a postřeh od zkušenějších:-)
Jéé moje milovaná liberty haze, tak to se máš na co těšit.. jel jsem ji dvakrát a je to ukrutná jízda.. brutálně tvrdé pálky a gramáž taky výborná.. za mne to je model roku 2014.. taky ti přeji vše nej a liberty se ti o to postará, to si kuř..
Ahojte,tak menší update.Kytí roste,začíná se větvit,ale přijde mi že se nemají úplně dobře.některým kytkám se daří,třeba liberty haze a red cherry berry nevypadá vůbec dobře:-( Co myslíte že jim chybí(kromě světla)?Ph držim na 6,EC 1,6.hnojim biobizz bloom,jsou 4 dny po přepnutí.Posílam foto....