Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No teda nečekal bych že se to projeví za jeden den. Sem z toho jak uvadly docela zmatenej, když jsem vždycky na outdoor předpěstovával tak jsem v takovýchle kelímkách se stejným substrátem měl za oknem i větší kyti a tohle mi nedělaly.
No me i trosku prijde ze sou povadly kvuli male vlkhosti. Na tom tvojem "tachometru" vidim vlkhost 46% coz je v tehle fazi mizerne. A teplota 19.6? Ja bych to urcite hnal aspon na 23-25. Pokud nemas zvlhcovacku jebni na to aspon obraceny petky s dirama a krop to co to jde..
Vše je závislé na podmínkách které jim dáváš,a ty seeds mohly být slabší.Ale přelitý substrát na tak malých kytkách to je hrůza mistře,pak se nediv že ti nerostou atp.
Vyšší vlhkost by bodla ale není to podmínkou porostou i tak.Teplota by byla dobrá vyšší lépe by ti prosychala hlína a kytky by lépe rostly... S těma ptkama to není špatný nápad co ti výše radí M.Okurek.
Rozvážný člověk využívá osobních zkušeností,
moudrý člověk zkušeností druhých.
Čus. Okamžitě vytáhni z podkvětináčů tu dřevotřískově lepenou hmotu!!!!Na tom se ti začnou akorát chytat plísně!Pokud je chceš na něco dát tak je šoupni na poliš.
Rozvážný člověk využívá osobních zkušeností,
moudrý člověk zkušeností druhých.