Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
to mard: na letošním cannafestu se mi povedlo vytočit úplně to samé..;-) :-):-o
...kdybys měl zájem pošlu ti(samozřejmě grátis)vzorek demona×magnum(vlasní kříž jak jsem psal výše)...je to totální nářez,minulý kolo jsem jednu slečnu hodil do skříně mezi critical+...a odměnila mě skorem 80g po 2měs.a kousek...kolega po brčku seděl v křesle a 20min.hleděl zasněně před sebe...pokud tedy přes ty pytle něco viděl a nezmohl se na slovo...když se mu pak vrátila řeč,povídá že pár let už takovouhle vraždu nekouřil...jen upřesním(hulí cca15brček denně..taže tuto osobu pořádně setnout je docela výkon)
kluci at se daří a nebojte se experientů
zdar no tak mi to nedalo a musel jsem si letos zkusit taky auto Tao mix 1a2 a bohuzel musim rict ze uz nikdy vic...z 12 ti semen 4 samice...dobry no smula...ale ze na jedne samici byly samči kvety (hermač) tak to bych u regularu necekal...druhou samicu sem mel v kvetinaci a ridsi palky sem nikdy nevidel...par blizen proste ani to palice nejsou...napr.automaty od fair s. nebo budhy maji palky jak kamene...no a ty posledni dve samice udajnych automatu na zahone maji pres dva metry a nekvetou..???? daval sem je nakoncu dubna zaroven z femkama...tak ja nevim nejak sem si toho auto genu nevsiml kdyz napr stejne starej Green poison F1 od sweet s. uz tyden kvete ale super automat od tao nic...nerad pisu negativni veci o kytkach ale tohle me tak zklamalo ze musim.....automaty od Top Tao NE!
Z Cannafestu 2015 jsem měl mj. semena od Tao Seeds - mixy (Auto Tao 1 a 2), z 11 semen 3 nevyklíčily = zbývá 8, z toho 3 kluci, takže 5 holek.
S nimi naprostá spokojenost: zdravý silný rostliny, krásně se větvily, mezi sousedkami od Nirvany nebo od Czech Seeds vynikaly. Nejvyšší měla cca 1,80 m.
Demon dokvetl jako první, pronikavá vůně. Nehodnotím co do zhulenosti, většina sušiny půjde do masti / fénixových slzí.
Zdárek. SAT jsem pěstil jako out dva roky z5. Z pěti semen dva samci. Zbytek kytí každá úplně jiná, vlastně krom jedny 2,5 m vysoký s pořádnějšíma paldama byl zbytek podprůměrný. Zhul nic moc, taková lehká venkovka. Za mě SAT už NIKDY
tao jsou krasny,vynosny,nezhulujici kytky bojim se s toho udelat has aby nestal za hovno a zbytecne se s tim srat....pokud de nekomu o to aby se zhulil tak tao je zraly na popelnicu mozna na krizeni a masticky dobry...