Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
pridal som do galerie ta vacsia je no name po fimku a ta mensia blueberry auto od DP .. uz kvitne myslite ze budu este rast aj do vysky?no name ma 47 cm a BB 45 cm a svetlo sveta uzrela 28 jula dakujem
Čaute, mám tady up, Kannabia je v květu asi 3 týdny, výška je kolem 150 cm, jsou ohnuté, tudíž je to odhad, Ještě jsem přidal foto Sweet tooth auto od Barney's Farm, měl jsem 3, ale 2 chytly nějakou nemoc, tak nevyrostly, tahle má kolem 80 cm, stáří 79 dní. 2 Kannabie jsem musel přestěhovat dovnitř, jednak kvůli světlu, protože byly namačkány u sebe a taky že ty 2 jsou již moc veliké a byly by vidět.