Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
první tyden ne , jak se trochu vytahnou tak 5-10 cm tak to sundej nebo az se ti do toho nevejdou ... no osobní zkusenost mi rika ze 6,5/7 L květinac = rizek 30-35 cm , 10L = 40-50 cm .... takze tolik ke květináčum
To přesazování jim nevadí ba naopak se jim to líbí.Je potom kořenový bal pevnější a hustší.Já dávam první řez 0,2l po týdnu 1,0l po 10.dnech 5,0l a po týdnu přepínám.
Maldess: tak nevim jak u tebe,ale mě to po přesazení vykazuje známky spokojenosti to jest že kořeny jsou hned v celém květníku a roste to rychleji než,když to práskneš hned do 10l.Nikomu nic nenutím takhle to dělám já a spokojenost. Eto vsjo.Peace
Přesazování je v pořádku i když já osobně třeba v indooru řezy na přepnutí taky nepřesazuju. Přesazování každý týden však už tak úplně v pořádku není. Po přesazení kytka obvykle zastavuje růst nadzemní části a veškerou energii soustředí jen na růst nových kořenů. Proto mi přesazování co týden přijde jako zbytečná činnost s účinkem spíše stresujícím nežli prospěšným.
Tudíž se přikláním k názoru Maldesse a bojci co se ohání faqem, pozorováním růstu kořenů a já nevím čím vším uvědomte si, že Maldess reagoval jen na ten zbytečně častej interval, netvrdí že samotné přesazování je špatné. Jen aby ste v tom měli pořádek.
Mysli: Ventilace je pro čtyřkilo fakt žalostně slaboučká, kór teď v těchto vedrech. Pokud máš ale přes léto teplotu nepřesahující 35 stupňů v zimě by si to měl s touto ventilací utáhnout. Proto by možná nebylo na škodu se místo dalších ventilátorů poohlédnout třeba jen po cooltubě nebo po jiném uzavřeném stínidle.
Původní příspěvek od Seky Přesazování je v pořádku i když já osobně třeba v indooru řezy na přepnutí taky nepřesazuju. Přesazování každý týden však už tak úplně v pořádku není. Po přesazení kytka obvykle zastavuje růst nadzemní části a veškerou energii soustředí jen na růst nových kořenů. Proto mi přesazování co týden přijde jako zbytečná činnost s účinkem spíše stresujícím nežli prospěšným.
Tudíž se přikláním k názoru Maldesse a bojci co se ohání faqem, pozorováním růstu kořenů a já nevím čím vším uvědomte si, že Maldess reagoval jen na ten zbytečně častej interval, netvrdí že samotné přesazování je špatné. Jen aby ste v tom měli pořádek.
Mysli: Ventilace je pro čtyřkilo fakt žalostně slaboučká, kór teď v těchto vedrech. Pokud máš ale přes léto teplotu nepřesahující 35 stupňů v zimě by si to měl s touto ventilací utáhnout. Proto by možná nebylo na škodu se místo dalších ventilátorů poohlédnout třeba jen po cooltubě nebo po jiném uzavřeném stínidle.
děkuji za to ze se tu najdou jeste normální lidi co umějí cist a chápat ...
K tematu :
Kurva kvete ti to nebo tu budete se porad jenom hadat ? já chcu videt fotky , aktualizace jak ti to de , co s tím delas ...
osobne si myslim, ze rastlina si urobi taky korenovy system, aky potrebuje. ak jej das dobre podmienky a zasadis ju rovno do velkeho, tak usetris par dni. pokial potrebuje viac zivin, stale ma priestor na zahustovanie korenov. pokial ma dostatocne vela zivin, tak nebude budovat nove korene.
zdravim dvě sklizně před tímhle pestem už nebudu rozepisovat i když musím říct že první kolo dopadlo nejlépe z těch tři a bez jakého koliv vybavení.teď jedu jen čtyři holky a ani nevím co to přesně je měl by to být afghan kusch a další tři jsou také kuschovky
s fotkami začnu od teď.a budu rád když mě dovedete vy zkusenejsi
tak že toto je 34den květu ta jedna je asi o dva týdny později.zda se mi že to dělá malé vinosy tak prosim poraďte.dík.stalada
to máš ve stanu 120x120 jen tyhle čtyři nedorostlý mrňata? To se pak nediv že máš malej výnos když už tam máš jen 4 kytky tak proč to nenecháš narůst a nezaplníš s nima prostor? Podle mě je škoda svítit na skoro prázdnej prostor,dalo by se tam dát i 16 kytek
Není větší poezie bez rýmů a strof, než když přátelé trávu kouří a rozumí si beze slov.