Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jel jsem Durbana několik minulých sezón a ty kytky taky vypadaly takhle "neurčitě" :c))
Jinak Durban je příjemný, nenadchne, ale ani neurazí. A je třeba nesklízet ho zbytečně brzo, pak je to celkem "nezhul". Sklízel jsem jednu várku na konci září a oproti té druhé, kterou jsem sklízel až v půlce října, byla taková mdlá.. Tak jestli Ti to podnebí dovolí, radši na ně nespěchej, ač už budou vypadat mocně... :c)
Díky za rady Pokud tedy počasí dovolí udělám co radíš, ale minulou sezonu jsem měl dost problémy s plísní tak nevím nevím... je to tedy divné už nějakou dobu kvetou jak tedy budou asi vypadat v půlce řijna...
musim se ztotoznit s rascalem taky sem ho jel tri sezony..a je to fakt znat jestli ho zkosis koncem zari nebo 10-15.rijna narozdil od neho me nadchnul ta sativa je tam hodne znat ten muj je na predposledni strance na galerii outdoor odrůd tam sem se trochu rozepsal snad ti to pomůže
Jo jo, taky od DP. Ony palice obecně vypadají hezky už dlouho, před sklizní..:c) ale je třeba se neunáhlit, protože pak to uschne a je z toho půlka...
V tomhle příspěvku jsou na konci září, tj chvíli před sklizní první várky, která byla trochu uspíšena z bezpečnostních důvodů, a která nebyla ještě nic moc... mrkni na to: http://grower.cz/forum/showthread.p...642#post1052642
je tam i smokereport ;c)
fotky ze sklizně druhé vlny bohužel nemám, ale prostě si k těm fotkám přičti ještě dva týdny :c) nicméně na těch fotkách z konce září jde vidět, jak ta kytka je ještě vegetativně v klidu, sem tam nějaký žlutý list, ale to už je koncem září normálka, takže klidně mohly ještě ty dva- tři týdny počkat... bohužel to nebylo možné a rozdíl byl, jak jsem už psal, znatelný... jak kvalitativní, tak kvantitativní...:c)
Suarez: jako jo, Durban rozhodně příjemné kouření, ale i tak hodnotím třemi z pěti praček Whirpool :c) ten Power Plant mě, taky jako čístá sativa, nikdy nehybridizovaná, bavil více :c)