Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
mno ja sem si delal doma taky vodarnu tak taky neco prispeju, ja osobne sem ji delal s flašky vod vodky(dost pekna modra Blue word ) dira se udela např kamenem na brouseni(ale nejlepe pod vodou) nejlepe na vrtacku brusny kotouc a jet, na hubu sem udelal s vazy, az budu mít cas tak hodim sem fotku
1,ja si teď udělal vodníka z flašky vod fruga nahoru špunt se dvěma dírama (laborní potřeby) skleněnku protože byla krátka tak ještě hadičku k bubleru(zoo potřeby), a další hadičku do toho špuntu mazery co byly v dírách u špuntu se utěsněj modelínou nedo žvejkačkou.
2, kulatá nádobka vod léků výška cca 10cm ,nahoru dvě díry do jedný skleněnku nebo železnou propisku(rozmontovanou) nahoru kotel do druhý díry hadičku.
3, stejná nádobka jako vod 2. díru na víčku pro hadičku a v jedný třetině výšky nádobky taky jedna díra do tý skleněnku a utěsnit modelýnou nebo žvejkou.
taky trochu prispeju, vodnich dymek sem se uz neco nadelal (snad pro vsechny kamose - chtel sem napsat i knihu - mam 20 stranek) je to jednoduchy...koupite si dzus, treba hohes c, nebo kubik, nebo tak neco...proste skleneny a nahore s uzaviratelnym víckem (takovy to sroubvaci) do toho udelate 2 dirky (vrtacka) do jedny si koupite ventilek (da se koupit v autopotrebach 30,-) a na druhou si v zelezarstvi koupite treba hlinikovou trubicku (metra asi 50) a vezmete si jednu bombicku na co2, tu vypustite a uriznete tim mate kotel, pridelate (matickama) k sobe s tou trubickou (musite na ni udelat zavit)a na ventilek date hadicku....a pak uz muzete vychytavat jak chcete, usijete si hadr kolem trubicky na koureni, nebo sezenete barevnou falsku, nebo si nechate vod kamaradky udelat(da se i koupit) korunku na vodni dymku (da se presne nasadit na tu bombicku....proste pohoda...tak asi takhle...
Custe, hazu vam tu odkaz na moje stranky o vodnich dymkach, ale jsou celkem dlouho neaktualizovane.Snad tam najdete to co potrebujete http://www.waterpipes.tripod.com
čaute sice je to staré téma, ale včera jsem si postavil vodní dýmku a mam strasnou potrebu se s tím někomu pochlubit. Konstrukce je s malého jogurtu s kterého jsem smyl benzínem nálepky s pepidlem, na jeho víčko jsem přilepil dřevěně kolečka stejného průměru 1 cm vysoké, potpm přes víčko provrtal 2 dírky prostrčil přes ně 2 měděné trubičky, jednu rovnou s rostahnutým honcem na kalyšek z bombičky do vzduchovky, kterou sem uříznul a druhou zahnutou. Tyto trubičky jsem tam vlepil a utěsnil laminátem, a víčko natřel z vrchu žlutou reflexní barvou trubičky oranžovou reflexní a trubičku co jde do vnitř jsem stříknul šedou. a víčko do kola přelepil černou izolačkou. Barvy jsem použil od Revell color a šedou obyčejnou. Funguje perfektně. Rozměry sklínky s víčkem jsou 12 vysoká široká 6cm trubičky jsou široké 8 a vnitřní průměr 6. A svítí perfektně pod UV zářivkama.
Vemeš zavařovačku, do šroubovacího víčka uděláš 2 díry a strčíš do každý fixu s uřízlejma koncema a vytáhlejma tuhama, jednu dá až na dno flaše a jednu co nejvejš. Na tu co je až do vody nasadíš uplácanej kotel(hlína stojí v papírnictví asi 4 pětky a tvrdne pár hodin), musí bejt tak aby pasoval na tu fixu. Na druhou fixu nasadíš nějakou hadici aby sis neopálil vlasy při kouření, nabyješ kotel, zapálíš, hulíš;-)
Taky ještě tak 2 roky kouřím vodňála s aromaickejma tabákama, kouříš totak hodinu a je to nejlepší, cejtíš jen slabou chuť v puse, dá se to dejchat jak vzduch.